Gică Popescu vine la Oradea pentru o colaborare cu LPS Bihorul!

Ciao restaurant - pizzerie

Celebrul nostru fotbalist, Gică Popescu va fi prezent la Oradea în cursul zilei de marți, 14 ianuarie. Acesta va fi prezent la Liceul cu Program Sportiv Bihorul din Oradea cu care Academia Viitorul Constanța, patronată și coordonată de Gică Hagi, va încheia o colaborare.

Fost căpitan al Barcelonei, ”Baciu” va susține în aceeași zi la ora 11:30, o conferință de presă chiar la LPS Bihorul alături de conducerea liceului bihorean unde activează doi oameni de fotbal, directorul Dan Matei și adjunctul său. Lucian Stance.

Nu este exclusă nicio revedere între Gică Popescu și fostul fotbalist orădean Viorel Vancea, produs al LPS Bihorul, cei doi fiind colegi de cameră, la Universitatea Craiova cum, la fel de bine, se poate miza pe o întâlnire peste ani: Gică Popescu – Emeric Jenei, cei doi lucrând împreună atât la mondialul din Italia 1990 cât și la EURO 2000. De altfel Gică Popescu a fost ”debutat” în naționala României, tocmai de Emeric Jenei. Avea să adune 115 partide în echipa națională al cărei căpitan a și fost.

Ultima dată Gică Popescu a fost la Oradea pentru a doua ediție a Galei Uniți pentru Mihai, în urma căreia s-au strâns pentru fundația lui Mihăiță Neșu, peste 200.000 de euro!

SC Rozsdas Service SRL
foto:gica popescu/facebook

În cadrul strângerii de fonduri, moderată de autorul acestui articol, un om de afaceri din Istanbul, impresar, a licitat și oferit 30.000 de euro pentru ghetele cu care Gică Popescu a transformat penalty-ul prin care Galata a învins-o pe Arsenal în finala Cupei UEFA din anul 2000.

Gică Popescu a fost de șase ori desemnat fotbalistul român al anului.

sursa foto : ro.sputnik.md

Din aceeași categorie