Ghinion: Ne mor copiii

Ciao restaurant - pizzerie

Ne mor copiii, în maternități incendiare, ne mor copiii pe șosele de căcat, ne mor copiii prin spitale, ne mor copiii, uciși de sadici, implorând la 112 să-i salvăm. Ne mor copiii, de bătrânețe, pe un drum cu trenul de la Timișoara la Marea cea Mare… Ne mor copii nevinovați, pe rugul de concerte… Ce facem cu cei care nu mor? Simplu, Îi târâm spre America, probabil pe bani buni.

Suntem blestemați să trăim cu voi. Cei care n-ați putut să localizați eroii din accidentul aviatic din Apuseni, de i-a localizat păduraru înaintea voastră. Să trăim nenorocita asta de viață tot cu voi, care ori apăreți înainte, să ne taxați (că deh vin alegerile și nu-s bani la buget) sau apăreți după, când nu mai cotează. Am fost blestemați cu președinți break dance, care beau whiskey cu două cuburi de gheață și care încep o frază în Canare și o termină în Miami.

Mai dau unii știri fake-uri dar fake-uri au fost, sunt și cu siguranță vor fi guvernele, cu miniștri de 25 de ani care s-apucă să critice ”decreței” ca mine. Fete de bogătași și pălincari. Destine de fete…

Ca destinul fetiței alpiniste pe care n-ați localizat-o s-o salvați din munți. Din contră, erați la 1.000 de kilometri distanță.

SC Rozsdas Service SRL

Sună biata fată de 3 ori la 112, vă spune, ce – unde – când – cum. Vă mai spune că vine CRIMINALUL… V-au trebuit 14 sau 17 ore să vă urniți… Apoi stați ca boii în fața ușii, până la șase, că altfel, este o IMIXTIUNE în actul de justiție. IMIXTIUNI sunteți voi și parlamentarii, unii(celulari) care au redactat legi inutile, dar perfect logice pentru retarzi. Voi ați omorât-o pe Alexandra! Păi voi sunteți bărbați? Știți ce se întâmplă și în loc să interveniți stați și așteptați. EU, Victor Mihalcea, luam trei, patru vlăjgani cu mine și aș fi intrat și peste voi și peste ăla. Mă pișam pe dosarul penal pentru ”intrare prin efracție” Alo, băieții de la sts sau cei cu epoleți și funcții: dacă era fata voastră? Hî?

Personal ne doare-n cur de demisiile voastre. Că nu-i întorc pe niciunul la viață. Voi salariile le luați, voucherele vi le luați, primele așișderea iar la 45 de ani sunteți pensionari de lux și vă reangajați în sistem. Voi sunteți cei cu salarii mărite, voi pupincuriștii de serviciu sau servicii.

Apropo, despre cei circa 50.000 de tineri, sub 18 ani, care dispar din mediul școlar pe parcursul unui an. Știți ce se întâmplă cu ei? Cu Alexandra știți ce s-a întâmplat. Doar ați fost spectatori. Și cu Sorina știți. Că doar ați trimis 200 de polițiști și 100 de mascați. Doar că la un urmărit general, un criminal cu pistol ați trimis un UN SINGUR COLEG, care, bietul de el e plecat acum la cele sfinte. Jur că nu e anus ci creier contra naturii…

Eu unul spun azi  AJUNGE. Cu orice risc. Cu riscul de a mă asculta în continuare, cu riscurile care se cunosc, pentru că nu vă place să fiți criticați. Nu mai vreau nimic. Mi-ați dat de toate, în 30 de ani de libertate. Nu mai vreau autostrăzi, trenuri rapide, loc de parcare sau niște străzi măcar drepte Nici bani nu mai doresc… Băi, eu atât mai vreau, să mor înaintea copilului meu! Atât mai vreau de la viața asta și de la țara asta. Este singurul meu vis, să mă îngroape fiu meu. Vă cer mult?   

Acest editorial este scris de mine, Victor Mihalcea, este PUNCTUL MEU DE VEDERE, și nu reprezintă părerea bihorpenet.ro

PS Ați investit MILIARDE DE EURO în tot felul de sisteme. Bă, io vă ajut. Vă pun la dispoziție un J5 (cred că mai mult de 300 de lei nu costă) cu o aplicație mișto (gratis) de pe net. Găsim pe oricine dacă are telefonul deschis.

Din aceeași categorie