FOTO. Trei mașini, implicate într-o ciocnire într-o intersecție din Oradea

Giorgio Mare Oradea

Trei autoturisme au fost avariate, joi dimineața, într-o ciocnire care a avut loc în Oradea, în zona hotelului Dacia Continental, la intersecția Parcului Brătianu cu Aleea Ștrandului. Polițiștii au stabilit că de vină a fost un șofer care nu a acordat prioritate. Două persoane au fost rănite.

Accidentul a avut loc puțin după ora 8, când, spun oamenii legii, un orădean de 59 de ani, care se îndrepta cu mașina spre Aleea Ștrandului, a intrat în intersecție fără să respecte indicatorul ”Oprire” și fără să dea prioritate de trecere.

”Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe Aleea Ștrandului, înspre bulevardul Magheru, de un bărbat de 61 de ani, din Oradea. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, condus din sens opus, pe Aleea Ștrandului, de un bărbat de 52 de ani, din Oradea”, a relatat comisarul-șef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

În urma accidentului, șoferul celui de-al doilea autoturism și o femeie de 26 de ani, din Oradea, pasageră în cea de-al treia mașină, au fost răniți ușor.

SC Rozsdas Service SRL

”Polițiștii rutieri  din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a precizat comisarul-șef Alina Dinu.

Foto:Raoul Sebastian, Iancu Ovidiu/INFO TRAFIC jud. BIHOR

Din aceeași categorie