FOTO: ”Luceferii” foarte aproape de a deveni ”lanterne”!

Ciao restaurant - pizzerie

Luceafărul rămâne pe  poziția penultimă a clasamentului din Liga 2 după o remiză, e adevărat, mai prețioasă, în fața liderului FC Hermannstadt. Partida, disputată azi, pe stadionul ”Iuliu Bodola”, s-a încheiat la egalitate: 0-0. Doi jucători au sărit peste media de pe teren: Claudiu Codoban, căruia i-a ieșit aproape totul și Bedea, care numai la gol nu s-a lipit.

Au fost  40 de minute fără faze de poartă. Atunci Codoban a șutat la rădăcina barei dar Cabuz s-a întins ca un resort și a respins în lateral de unde Bedea a șutat la îmbinarea dintre transversală și bara laterală.

Codoban și-a continuat duelul cu Căbuz cu un șut din vole (57) apoi cu un șut direct din corner (63) ambele scoase de sub bară și cu un alt șut, dar pe centru, reținut de portarul sibian (65).

Spre final ambele echipe au avut câte o mare ocazie. Mai întâi Bedea: Rămas singur cu Căbuz a șutat extrem de puternic însă portarul oaspeților a respins providențial (73)

Baza sportiva Tineretului

Cu patru minute înainte de final Bogdan Rusu s-a înălțat pe 6 metri și a trimis în transversală! (FOTO JOS).

S-a încheiat cu un echitabil rezultat de egalitate dar Luceafărul este la același număr de puncte cu lanterna roșie, care de azi este gruparea din Balotești.

Sibienii pleacă de la Oradea cu un punct, mare după cum spuneau chiar ei.

CASETA TEHNICĂ

FC Luceafărul – Hermannstadt 0-0

Luceafărul: Goia – D. Ciobanu, Tânc, Balea, Codoban (85 Chiș-Toie), Feher, Al. Dulca, Trif, Antohi (90 Dragu), Ţegle, Bedea (79 I. Ban). Antrenor: Cristian Dulca

Hermannstadt: Căbuz – D. Tătar, Crişan, I. Stoica, Pamfile – Dâlbea, Boboc (77 Dumitru) – Neacşa (56 Neagu), P. Petrescu, Hergheligiu (67 Lupu) – Bg. Rusu. Antrenor: Alexandru Pelici

Din aceeași categorie