FOTO: Iarăși au trecut de sută! Orădenii au spulberat BC Mureș Tg. Mureș; Bobe- perfect! A revenit Milan; Zeno cu proteză plus debuturile lui Kariniauskas și Fometescu

Ciao restaurant - pizzerie

CSM U Oradea a bifat al 10-lea succes în actuala stagiune dar și al treilea joc consecutiv în care echipa orădeană depășește 100 de puncte marcate. 108-55 a fost scorul partidei CSM CSU Oradea – BC Mureș Tg. Mureș, disputată aseară a Arena Antonio Alexe. Jocul nu a avut istoric fiind dominat da capo al fine de echipa orădeană, mureșenii acuzând mari probleme financiare în actualul sezon. Sunt însă mai multe aspecte care ies în evidență:

NICOLESCU – ON FIRE!

Internaționalul Bobe Nicolescu a izbutit cea mai bună prestație de până acum la CSM Oradea. El a marcat primele 11 puncte ale echipei sale și a încheiat prima jumătate cu 16 puncte marcate reușind alte cinci puncte după pauză. Astfel cu 21 de puncte per total, Bobe  fost cel mai prolific marcator al echipei sale.

Baza sportiva Tineretului

ADVERSAR PERFECT PENTRU DOUĂ DEBUTURI

Produs al celebrei școli de la Zalgiris Vilnius, lituanianul Vaidas Kariniauskas a jucat primul meci pentru CSM Oradea și nu a făcut-o tocmai rău. A reușit 13 puncte cu procentaj perfect atât de la două puncte cât mai ales de la 3 puncte reușind 3×3 (100%)!

Remarcabilă, prestația puștiului Tudor Fometescu care a debutat oficial în Liga Națională și a înscris un coș de trei puncte. Tudor este fiul fostului internațional, actualmente antrenor federal, Claudiu Fometescu.

A REVENIT MILAN

În fine, după o absență destul de lungă Milan Mitrovici s-a întors la echipă. Secundul a avut probleme cu viza de ședere în România, ca de altfel mai mulți jucători și antrenori sârbi din toate sporturile, care activează pe teritoriul României. A fost aplaudat la scenă deschisă.

 

ZENO CU PROTEZĂ LA GENUNCHI

Martin Zeno a fost alături de colegii săi la câteva zile după intervenția chirurgicală suferită la genunchi.

RICHARD – ”meseriaș”

Kris Richard a jucat al 2-lea meci la Arena Antonio Alexe. A evoluat frumos și a fost protagonistul unor faze de mare spectacol. La final, americanul a oferit și un buchet de flori unei suportere: Otilia Coita care a împlinit 22 de ani.

FOTO: Roby Boros – CSM Oradea

Din aceeași categorie