FCSB și FC Steaua se vor duela la Baza Tineretului! Ultimele zile de înscrieri în campionatele de minifotbal

Giorgio Mare Oradea

Mai sunt doar câteva zile de înscrieri în campionatele care se vor desfășura la Baza Tineretului. Zece echipe noi se vor regăsi la țintarul pentru primele două divizii în timp ce în campionatul rezervat firmelor și instituțiilor a adunat deja 35 de grupări!

Interesul pentru cele două campionate care se vor desfăşura pe terenurile sintetice de la Baza Tineretului din Oradea este ridicat. 10 echipe noi vor evolua în Diviziile A și B din campionatul rezervat amatorilor. Nu va absenta duelul dintre FCSB și FC Steaua. Numărul echipelor înscrise până acum este foarte ridicat: 31! Noutățile sunt: FCSB Beiuş, Bad Boys, Mardo Marius Trans, Dinamo Oradea, Inter, FC Bihor, Tiki Taka, Rapid Oradea, FC Steaua şi Sarca Team.

Pe de altă parte Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice şi-au confirmat participarea 35 de echipe, opt fiind noi: Poliţia Rutieră, Eurociere, Şcoala de şoferi Decebal, Loglis, Presa, Trans Rock, Faist sau Fun Curier. Organizatorii au stabilit ca termen limită de înscrieri data de 15 septembrie. Așadar vineri este ultima zi în care echipele care doresc să se înscrie, se pot adresa direct la Baza Tineretului sau la telefon 0729-351.276.

Din aceeași categorie