FC Luceafărul s-a antrenat în balon, la ”Perla”; Sâmbătă, ora 15:00, amical cu CFR Cluj în Gruia

Ciao restaurant - pizzerie

27 de jucători a avut Cristi Dulca la antrenamentul de azi al echipei FC Luceafărul Oradea. Datorită condițiilor meteo, antrenamentul s-a desfășurat în balonul de la terenul sintetic al Complexului Perla din Băile 1 Mai.  Orădenii vor juca sâmbătă un meci de verificare în compania liderului din Liga 1, CFR Cluj. Partida se va disputa pe stadionul din Gruia de la ora 15:00.

”M-a sunat Dan Petrescu pentru un meci de pregătire și am acceptat. Așteptam să debutăm în acest an dar ASA s-a retras iar etapa din acest week-end a fost amânată din cauza condițiilor meteo”, a spus Cristi Dulca.

Fost campion cu Astra Giurgiu, Cristian Oros a revenit la Oradea (el a jucat pentru FC Bihor) și se simte bine. ”Sosirea lui Oros este un mare câștig pentru noi. Un jucător cu mare experiență care ne va ajuta foarte mult”, a spus Dulca. Antrenorul orădenilor îi mai are sub comandă pe Marius Obekop, un atacant  camerunez care impresionează prin calitățile fizice etalate. Fundașul dreapta nou venit la orădeni este Calvin Valies, un olandez. De asemenea este de menționat faptul că Neacșa și Vasile Pop, sunt alți doi jucători cu experiență, sosiți la Luceafărul în această iarnă.

Sub comanda lui Pap Deac s-a antrenat un alt nou venit, portarul macedonian Marko Jovanovksi (29 de ani) venit de la Pelister.

Dintre cei 27 nu mai puțin de 12 sunt jucători sub 21 de ani. Cel mai tânăr este Alin Bărâcă, un fundaș central sau mijlocaș defensiv, de numai 18 ani, sosit de la Astra Giurgiu. Un nume care iese în evidență este cel al lui Băban. E vorba despre Darius, fiul fostului golgheter din prima ligă, Marcel Băban. Interesant de urmărit și evoluțiile lui Cătălin Toriște, Paul Chiorean sau Darius Lukcacs, jucători în vârstă de 19 ani.

Din aceeași categorie