FC Luceafărul pierde, fără drept de apel, la Pitești, cu FC Argeș

Ciao restaurant - pizzerie

FC Argeș a câștigat, la scor de forfait, partida cu FC Luceafărul Oradea într-un meci disputat duminică, în cadrul etapei a 9-a din Liga 2.  Nici fratele mai mare, Energeticianul n-o duce mai bine.A pierdut la Farul, scor: 1-0 pentru constănțeni.

Gazdele au început în trombă. Buhăescu a reluat cu capul peste poartă (7), Tofan a șutat tot peste (13), Buhăescu l-a țintit pe Moga (19) iar  Iar Raul Costin a șutat peste din 4 metri (23). Au fost ocaziile care au anunțat deschiderea scorului. În minutul 28 Costin a marcat magistral din lovitură liberă de la 30 de metri (1-0). Moga s-a evidențiat la șutul din unghi al lui Buleică (37), apoi a reținut șutul lui Năstăsie (41) pentru ca tot el să prindă și la șutul lui Buhăescu din 16 metri (44).

Prima ocazie a Luceafărului a venit la șase minute de la reluare când Vasile Pop a trimis puțin peste transversală, exact ca Preoteasa, din lovitură liberă (57). Șerban a nimerit plasa laterală (69) dar s-a revanșat minutul următor cu o execuție din lovitură liberă care a facilitat golul lui Vișa cu o reluare de cap (2-0). La fel ca în jocul cu Astra, Luceafărul a cedat iar Buhăescu, pe urmărire, a marcat din trei metri după un șut al lui Costin, respins de Moga (3-0). Gazdele au avut șansa golului patru prin Enceanu, ratare uriașă din cinci metri (86) și Costin al cărui șut a fost respins de Moga (90).

CASETA TEHNICĂ

FC Argeș – Luceafărul Oradea  3-0 (1-0)

Au marcat: Costin 28, Vișa 70, Buhăescu 74

FC Argeş: Ureche – Tofan, Vişa, Hreniuc, Turda – Şerbănică (84 Barbu), R. Costin, I. Năstăsie (70 Enceanu), Buleică (79 V. Gheorghe) – Şerban, Buhăescu. Antrenor: Emil Săndoi.

Luceafărul: Moga – Torişte, Oros, Preoteasa, Chiorean (64 G. Paraschiv) – Opriş, Prejmerean – Mitrică (80 Peter),  V. Pop (73 Codoban), Moihedja – Luduşan. Antrenor: Cristian Lupuţ

Cartonașe galbene: Turda, Șerban, Buhăescu/Ludușan

Arbitri: Dan Dreve, Marius Bălan, Ionuţ Cîmpeanu(toți din Cluj)
Arbitru de rezervă: Ovidiu Robu(Popești Leordeni).
Observatori: Ionuț Borcan(Ploiești), George Constantinescu(Slatina).

sursa foto: https://biletu-zilei.com

Din aceeași categorie