Fanii echipei UTA condamnă prețul exagerat al biletelor la meciul de la Sânmartin

Giorgio Mare Oradea

Considerând că prețul de 25 de lei pe bilet la partida de la Sânmartin este exagerat, fanii echipei UTA au decis să nu facă deplasarea la Oradea, pentru meciul de sâmbătă cu Luceafărul (ora 11:00) și să doneze banii care i-ar fi dat pe bilet unei cauze nobile. Fanii Bătrânei Doamne au anulat deplasarea în Bihor și emis un comunicat în acest sens:

„Am luat de comun acord decizia de a anula deplasarea la meciul Luceafărul Oradea – UTA deoarece considerăm că prețul stabilit de clubul gazdă pentru biletele de intrare (25 lei/pers.) este prea exagerat pentru nivelul fotbalului prestat de echipa acestora și că au ales intenționat să ne taxeze mai mult, fiind informați că UTA are mulți susținători care vor dori să vadă meciul.

Săptămâna trecută, pe arena Dan Păltinișanu, ne-am conformat și am plătit 20 de lei pe bilet. Am fost mai mult de 100 de persoane (jumătate din numărul total al spectatorilor prezenți la meci!), astfel că am contribuit cu o sumă destul de mare la bugetul timișorenilor. Acum am fost înștiințați că suntem din nou forțați să acceptăm să plătim chiar mai mult decât data trecută pentru a ne susține echipa la Oradea, iar din punctul nostru de vedere s-a ajuns prea departe și e timpul să tragem un semnal de alarmă. Nu mai acceptăm să fim batjocoriți și să profite fiecare club de pe urma noastră.

Astfel de practici nu fac decât să descurajeze suporterii să mai vină la stadion, iar fără suporteri fotbalul nu are farmec, lucru pe care vrem să îl dovedim și acum. Conducerea clubului Luceafărul consideră normal ca locul 13 din Liga 2 să perceapă taxe de intrare mai mari decât la cele mai importante partide din fotbalul românesc recent. Faceți o comparație și gândiți-vă că biletul la peluză la FCSB – Rapid Viena a fost de 20 de lei, iar biletul la Serbia – România, luni, în Liga Națiunilor, costă 23 de lei și vorbim totuși de stadioane moderne, nu de o gradenă fără scaune situată în câmp, unde urma să fim plasați.

SC Rozsdas Service SRL

Dacă e să trecem peste prețul biletului în sine, este mai deranjantă atitudinea de sfidare și batjocură de care ne lovim în fiecare deplasare. Majoritatea cluburilor cer mai mult pe bilete în ideea că „plătesc fraierii ăia din galerii”. De data aceasta nu va mai fi așa. Rămânem acasă și vom asculta meciul la radio.

Ne cerem scuze față de jucătorii utiști care apreciază de fiecare dată sprijinul nostru și sperăm să nu se simtă atât de puternic lipsa peluzei și să nu își piardă concentrarea. Suntem convinși că vor scoate un rezultat pozitiv din această partidă.

Pentru noi doar UTA contează!”

De specificat însă faptul că cei de la ACS Poli Timișoara au modificat prețul biletelor pentru partida cu UTA însă la Luceafărul Oradea prețul unui bilet, 25 de lei, a fost fixat încă de la începutul sezonului.  Altfel, ”utiștii” s-au întâlnit aseară, la Old Ladys Pub din Arad și au adunat banii pentru un copil bolnav.

sursa foto: sportarad.ro

 

 

Din aceeași categorie