FALS VIZIBIL DIN AVION! Substituire de jucător la Biharia! Meciul a fost întrerupt la pauză. De pe margine (fără să vrea), jucătorii de la Gepiu au dat o mână de ajutor rivalei din Vașcău!

Ciao restaurant - pizzerie

Meci cu multă încărcătură la Biharia, între echipa locală, Cetatea și Biharea Vașcău. Partida era extrem de importantă pentru Vașcău, echipă situată pe locul secund, la un punct de Dacia Gepiu. Spre bucuria unei mari părții din asistență, gazdele au înscris unicul gol al primei reprize. În fapt un euro-gol. Lovitură liberă, de la 18 metri bară-bară-gol! Până aici nimic anormal… dar…

De pe margine, reprezentanții liderului Dacia Gepiu, în calitate de spectatori, l-au lăudat pe Florin Puie, autorul euro-golului. Vășcăuanii au reacționat imediat pentru că au constat un lucru elementar, NUMELE LUI FLORIN PUIE nu exista pe foaia de arbitraj! La pauză, oficialii echipei din Vașcău au depus contestație, dându-și seama de faptul că este o substituire de jucător! În realitate, pe foaia de arbitraj în locul numărului purtat de Florin Puie era trecut BOROȘ IȘTVAN! Se mai întâmplă ca cei ce completează foaia de joc să mai încurce numerele. Problema era că numele lui FLORIN PUIE nu figura niciunde!

Vașcăul a contestat identitatea jucătorului Florin Puie care nu era nicidecum Boroș Istvan, cel trecut pe foaia de arbitraj. Știind că vor avea câștig de cauză, vășcăuanii s-au dus la centru, hotărâți să reia jocul, după pauză, însă gazdele, nu au mai revenit de la vestiar.

Astfel, partida nu s-a mai reluat, 1-0 la pauză și, cel mai probabil, 0-3 la masa verde.

SC Rozsdas Service SRL

Culmea este alta. FLORIN PUIE este jucător legitimat, cu acte în regulă la CETATEA BIHARIA, numai că oficialii clubului gazdă i-au uitat legitimația de jucător acasă, la președintele clubului! Jucătorul riscă o suspendare (vreo două, trei etape dacă există clemență), fără să aibă practic nicio vină!

DACIA GEPIU, fie și din elan, fără să vrea, a dat o mână de ajutor Vașcăului! Biharea Vașcău este acum liderul clasamentului. Duminică însă joacă cele două contracandidate: Dacia Gepiu (deplasare la Căbești) și Unirea Roșia (acasă, cu lanterna roșie CF Liberty).

Din aceeași categorie