Estonienii ne-au rupt ”fâșul”

Giorgio Mare Oradea

La prima vedere Estonia părea un adversar abordabil la debutul la Campionatul European U18 masculin Divizia B – ediția 2019, de la Oradea. De fapt nu am avut nicio șansă, tricolorii mici fiind învinși de Estonia, cu: 81-51. Partida a fost dominată, copios de estonieni care ne-au condus cu scor de neprezentare: 20-0 , cu 16 puncte reușite de incredibilul Pehka în decurs de nici cinci munte după care a fost schimbat.

Acesta a mai intrat pe finalul sfertului 2 iar la pauza mare era: 48-13. În partea secundă Estonia nu a mai forțat. Diferența de valoare era evidentă. Au jucat atât a trebuit să păstreze, până la final, un ecart de 30 de puncte: 81-51, scorul final.

Pentru România Dragoș Axinte a adunat14 puncte, Luca Domocoș și Anton Rotaru au reușit câte 8 puncte fiecare, alți șapte jucători marcând pentru România. În replică, Andre Pehka a totalizat 30 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții pentru Estonia, în câteva minute de joc.

Astăzi, (Sâmbătă 27.07), de la ora 18:30, România întâlnește Polonia, la Arena Antonio Alexe, în etapa a doua a competiției.

SC Rozsdas Service SRL

Din aceeași categorie