Este OFICIAL! CSM Oradea a semnat protocolul cu Club Atletic Oradea; Vineri (18:00) CAO CSM joacă în compania juniorilor de la CS Oșorhei, pe ”Municipal”

De-acum este oficial, CSM Oradea și Clubul Atletic Oradea 1910 au semnat un protocol de colaborare. Obiectul acestuia este de a avea un corespondent la nivel de seniori, întrucât la ora actuală secția de fotbal a Clubului Sportiv Municipal cuprinde exclusiv grupe de copii și juniori.  În baza protocolului semnat, CSM Oradea oferă un număr consistent de jucători echipei de seniori Clubul Atletic Oradea 1910, care s-a înscris în ediția 2017/18 la nivelul Ligii a 5-a. Este vorba despre componenți ai echipelor de juniori de la CSM Oradea, care vor evolua în această competiție. Deși inițierea acestui protocol trebuia să fie pe agenda consilierilor locali, la ultima ședință a CL, acest aspect nu s-a petrecut.Cu toate acestea, cele două entități au semnat un protocol de colaborare.
Obiectivul echipei în sezonul 2017/18 va fi promovarea în Liga a 4-a. CSM Oradea deține mai multe grupe de copii și juniori în vreme ce Clubul Atletic Oradea 1910 este un club de fotbal recent înființat.
Echipa este antrenată de Florin Farcaș și Călin Capotă. Dealtfel CAO CSM sau CSM CAO) acest detaliu încă nu îl cunoaștem, a susținut un meci amical în compania Viitorului Borș (scor 2-2).   Azi (vineri, 28 iulie) CAO CSM joacă un nou amical în compania echipei de juniori de la CS Oșorhei. Meciul va avea loc de la ora 18:00 pe stadionul Iuliu Bodola.

Din aceeași categorie