Eșec usturător pentru Luceafărul la Sibiu

Ciao restaurant - pizzerie

25 de minute de forcing au fost îndeajuns pentru ca FC Hermannstadt să-și asigure succesul în disputa cu FC Luceafărul Oradea din etapa a 29-a a ligii secunde. Finalul a fost, de asemenea, apoteotic. Foștii jucători ai Luceafărului au contribuit decisiv la victoria cu 4-0 a sibienilor. Herghelegiu a dat pasele de dol la primele două reușite iar Blănaru a înscris ultimele două goluri ale celor de la FC Hermannstadt.

După vreo 10 secunde de joc Goia a reținut șutul fostului său coleg, Herghelegiu. După alte câteva secunde Dâlbea a trimis peste după un corner pentru ca tot portarul orădean să se evidențieze la reluarea de cap a lui Crișan din circa șapte metri. După un sfert de oră de joc Neagu a fost gata, gata să înscrie direct din corner. Apoi Dâlbea a șutat în bara din dreapta lui Goia. Inevitabilul s-a produs în minutul 19. O centrare a lui Herghelegiu este reluată, în colțul lung, de Petrișor Petrescu (1-0). După numai șase minute același Herghelegiu mai trimite o centrare de gol iar Radu Crișan se înalță și trimite pe lângă Goia (2-0). După 25 de minute de foc, gazdele s-au limitat în prima repriză la o posesie prelungită, mai mult cu gândul la meciul din semifinalele Cupei României, cu Gaz Metan Mediaș, programat marți.

În partea a doua, spre final, Goia s-a opus la un contraatac doi vs unu (78) iar apoi s-a opus la o altă situație clară de gol a Sibiului, avută de Bogdan Rusu (79). Au fost ocaziile care anunțau un final dezastruos.

În minutul 80 fostul jucător al Luceafărului și al celor de la CS Oșorhei, Ștefan Blănaru, a scăpat spre poarta lui Goia și a înscris cu un șut plasat în colțul lung (3-0). Cu două minute înainte de final același Blănaru mai scapă o dată, îl driblează pe Goia, apoi și pe Tânc și trimite în poarta goală (4-0).

Baza sportiva Tineretului

Meciul a fost televizat de TV Telekomsport.

CASETA TEHNICĂ

FC Hermannstadt –  Luceafărul Oradea 4-0 (2-0)

Au marcat: Petrișor Petrescu 19, Radu Crișan 25, Blănaru 80, 88

FC Hermannstadt: Căbuz –  Coman, Crişan, Stoica, Pamfile – Dâlbea, Boboc – Hergheligiu (72 Al. Curtean), Neagu (61 Blănaru), Petrescu (82 Tătar) – Bg. Rusu. Antrenor: Alexandru Pelici

Rezerve: Niga – D. Tătar, Şt. Blănaru, Ct. Pîrvulescu, Curtean, Danci, Mih. Stancu

Luceafărul: Goia – Balea, Oroş, Tînc, Ban – Feher, Ţegle – Neacşa (64 Valies), Codoban (75 V. Pop), Al. Dulca (64Lukacs) – Vl. Rusu. Antrenor: Cristian Lupuţ

foto: facebook.com/fchermannstadt

Din aceeași categorie