Elevii din Remetea și din Beiuș, cei mai buni “prieteni ai pompierilor”

Giorgio Mare Oradea

Echipele de la Școala Gimnazială nr. 1 din Remetea și de la Colegiul Național ”Samuil Vulcan” din Beiuș au câștigat ediția din acest an a competiției școlare ”Prietenii pompierilor”. În timp ce echipajul din Remetea s-a impus la categoria feminin, beiușenii au dominat întrecerea băieților și a echipelor mixte.

Opt echipe s-au înfruntat în etapa județeană a competiției, desfăşurată pe parcursul a patru ore. La Liceul cu Program Sportiv ”Bihorul” din Oradea au venit câștigătoarele etapelor zonale, echipajele Colegiului Naţional „Samuil Vulcan” Beiuş și ale școlilor gimnaziale din Căbești, Derna, Remetea și Curățele.

Participanții au avut de parcurs proba teoretice și două probe practice: pista de îndemânare peste obstacole şi ștafeta de 400 metri cu obstacole.

La fete, locul I a fost ocupat de Şcoala Gimnazială Nr. 1 Remetea, urmată de Colegiul Naţional „Samuil Vulcan” Beiuş și de echipa școlii din Căbești.

SC Rozsdas Service SRL

La băieți/mix, câștigători au fost elevii de la Colegiul Naţional „Samuil Vulcan” Beiuş, urmați de echipajele din Curățele și Căbești.

Foto: ISU ”Crișana”

Din aceeași categorie