Două piese de succes ale teatrului orădean, prezentate într-un turneu prin Transilvania

Ciao restaurant - pizzerie

De vineri, 5 aprilie, până luni, 8 aprilie, actorii trupei ”Iosif Vulcan” a Teatrului Regina Maria din Oradea vor juca în deplasare două dintre cele mai de succes spectacole din repertoriu: tragicomedia „O poveste foarte simplă” și musicalul „Scripcarul pe acoperiș”.

Prima oprire va fi la Reghin, unde iubitorii de teatru din localitatea mureșeană sunt invitați vineri, de la ora 19, la Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară”, pentru a urmări spectacolul „O poveste foarte simplă”.

”Week-end-ul îl vom petrece la Târgu-Mureș, oraș care pentru mulți dintre actorii Trupei Iosif Vulcan înseamnă „acasă” sau cel puțin locul în care și-au petrecut anii de studenție urmând cursurile Universității de Arte, așa că se vor bucura să își vadă în sală familia, vechii prieteni, colegii sau profesorii. Iar spectatorii târgumureșeni vor fi privilegiați, căci vor putea viziona atât spectacolul „O poveste foarte simplă”, care va avea loc sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Studio a universității, cât și spectacolul „Scripcarul pe acoperiș”, care se va juca duminică, 7 aprilie, de la ora 18:00, la Sala Mare a Teatrului Național”, se arată într-un comunicat al Teatrului Regina Maria.

Ultimul spectacol al actorilor orădeni este programat luni, 8 aprilie, la Câmpia Turzii. De la ora 18:00,  personajele din  spectacolul „O poveste foarte simplă” vor urca pe scena Palatului Cultural „Ionel Floașiu.

SC Rozsdas Service SRL

Și spectatorii orădeni vor avea parte de o surpriză: pe lângă reprezentațiile actorilor locali, pe scena Teatrului Regina Maria va fi jucată, în această lună, comedia ”Dinte pentru dinte”, în interpretarea trupei ”Liviu Rebreanu”, de la Teatrul Național Târgu-Mureș.

Adaptare după „Zeul carnagiului” de Yasmina Reza, în regia lui Cristi Juncu, piesa va fi prezentată joi, 11 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Mare. Biletele pot fi cumpărate fie de la agenția Teatrului, de marți până vineri, între orele 12-18, sau sâmbăta, între orele 10-13, fie online, de pe www.biletmaster.ro.

Din aceeași categorie