Doi copii, prinși în cabina făcută zob a unei autoutilitare implicată într-un accident pe DN1. Șoferul unui autoturism a murit

Work Clean

Un grav accident de circulație a blocat circulația, joi seara, pe DN1, în zona localității bihorene Tileagd. O autoutilitară și un autoturism BMW s-au ciocnit frontal, din motive încă neclare. Patru persoane din autotlitară, printre care și doi copii, au fost grav răniți, iar șoferul BMW-ului a murit.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19:45, pe o șosea umedă din cauza ploii care a căzut întreaga zi.

Imediat, spre locul impactului au plecat patru echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului 1 Oradea și Stației de Pompieri Aleșd. Aceștia au intervenit cu autospeciala de descarcerare grea, o autospecială de descarcerare ușoară, o ambulanţă de tip B2 și  o autospecială de lucru cu apă şi spumă.

Pompierii au fost însoțiți de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă.

Baza sportiva Tineretului

Ajunși la locul producerii accidentului, pompierii militari au acționat pentru descarcerarea unui adult și a celor doi copii rămași captivi în autoutilitara avariată, respectiv pentru evacuarea șoferului autoturismului, care, din nefericire, a fost declarat decedat”, a precizat maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Crișana”.  

Bărbatul și cei doi copii scoși de echipajul de descarcerare din autoutilitara făcută zob erau în stare gravă – cod roșu medical – și au fost transportați la spital după ce au primit îngrijiri la locul accidentului. Tot la spital a ajuns și o femeie din autoutilitară, aflat în cod galben medical.

Polițiștii rutieri fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs acest accident.

Foto: ISU ”Crișana”

Din aceeași categorie