Dacă trece de Ușak, Oradea va da peste învingătoarea dintre Charleroi (Belgia) sau Nanterre (Franța). VEZI AICI Rezultatele manșei tur

Giorgio Mare Oradea

Dacă va trece de Muratbey Ușak, CSM CSU Oradea va da în sferturi peste învingătoarea disputei dintre Proximus Spirou (Belgia) și Nanterre (Franța). Primul meci, disputat în Belgia, la Charleroi, a fost echilibrat de la început până la sfârșit. Charleroi s-a impus la limită 85-84  însă francezii au avut șansa de a câștigat partida la ultima aruncare (din centru, de 3 puncte, ratată de Invernizzi)

Altfel, israelienii de la Naharyia au făcut instrucție cu Gaziantep. N-a fost deloc o seară bună pentru echipele din cel mai tare campionat al Europei, Turcia, pentru că și Demir Insaat a cedat la 10 puncte, la fel ca Ușak la Oradea.

Finalista de la Debrecen a Eurochallenge, Elan Chalon, și-a asigurat practic calificarea în sferturi după ce a câștigat în micul orășel maghiar Kormend la 21 de puncte diferență. Cibona Zagreb a devenit mare favorită la calificare după ce a învins, fără probleme, în deplasare, pe Zielona Gora. Și Telekom Bonn a luat o opțiune serioasă pentru sferturi în urma succesului la 19 puncte în fața fostei adversare a CSM Oradea, Kataja.

Rezultate

FIBA Europe Cup; optimi de finală; manșa tur

BC ENISEY (Rusia) vs DEMIR INSAAT (Turcia) 91-81

CSM CSU Oradea vs MURATBEY UȘAK SPORTIF (Turcia) 82-72

IRONI NAHARYIA (Israel) vs GAZIANTEP (Turcia) 96-75

KORMEND (Ungaria) vs ELAN CHALON (Franța) 78-99

STELMET ZIELONA GORA (Polonia) vs CIBONA ZAGREB (Croația) 69-81

TELEKOM BASKETS (Germania) vs KATAJA BASKET (Finlanda) 91-72

PROXIMUS SPIROU (Belgia) vs NANTERRE (Franța) 85-84

TELENET OOSTENDE (Belgia) vs PAU ORTHEZ (Franța) 95-86

Din aceeași categorie