CUPA ROMÂNIEI: Dacia Gepiu prima echipă calificată în finala județeană; Vârful de atac Delian Cuc a fost portarul echipei Dacia în semifinala cu Bihorul Beiuș

Ciao restaurant - pizzerie

Dacia Gepiu, debutantă în Liga 4 este prima finalistă a Cupei României. Experimentata grupare din Gepiu s-a calificat, cu oareșice emoții în fața echipe Bihorul Beiuș de care a dispus în semifinale după un joc spectaculos.

Echipa din Gepiu a reușit să deschidă scorul prin omniprezentul Victoraș Dobrescu însă Vlad Degău a egalat până la pauză, cu o centrare ciudată care s-a dus pe poartă, a lovit bara porții și a intrat în plasă. De precizat că portarul de conjunctură al Daciei a fost… vârful de atac Delian Cuc!

La un sfert de oră de la reluare Călin Șerb a fost omul potrivit la locul potrivit și a înscris pentru 2-1. Se părea că zarurile au fost aruncate atunci când Rică Neaga a marcat și el iar scorul devenea 3-1. Condiția fizică nu a fost punctul forte al Daciei. La câteva minute distanță Bihorul a revenit în joc după ce Vlad Degău a reușit dubla. Mai mult, cu patru minute înainte de final Mândru, abia intrat în teren, a egalat: 3-3. Moment în care beiușenii porneau favoriți prin prisma faptului că echipa din Gepiu are jucători cu sute de meciuri la nivelul ligii a doua dar trecuți de prima tinerețe. Însă tot experiența a câștigat jocul. Rică Neaga, fostul jucător de primă ligă a găsit drumul spre gol, o reușită echivalentă cu o finală, prima din istoria clubului din Gepiu. În fapt a fost o încercare de șut centrare, mingea a trecut peste Odobasianu și a poposit în plasă. Copy paste cu primul gol reușit de beiușeni.

A doua finalistă va fi stabilită în urma disputei dintre CSC Sânmartin și Unirea Valea lui Mihai. Meciul se va disputa pe 23 mai.

SC Rozsdas Service SRL

Luând act de solicitarea clubului Unirea Valea lui Mihai cu privire la apariția unor probleme medicale ce impiedică participarea la jocul cu CSC Sânmartin din cadrul semifinalei Cupei României, joc programat pe 9.05.2018, orele 17.00, la Sântion, AJF Bihor a decis reprogramarea jocului pentru data de 23.05.2018, orele 17.00. 

În consecință, finala Cupei României, programată initial pe data de 23.05.2018, va fi reprogramată la o dată ulterioară = se arată într-un comunicat postat pe site-ul ajfbihor.ro.

CASETA TEHNICĂ   

Dacia Gepiu – Bihorul Beiuș 4-3 (1-1)

Au marcat: Victoraș Dobrescu 18, Șerb 60, Rică Neaga 67, 89/Vlad Degău 40, 72, Cătălin Mândru 86

Dacia: Cuc – Letan, Pocian, Ciuciu, Șerb – Magda (90 Pereț), Todea (76 Iova), Fărcuța – Neaga (90 Briciu), Dobrescu (50 Buțștea), Agud.

Bihorul Beiuș: Odobasianu – Ciobriș, Mihoc, Stan, Dume – Fl Popa, Raul Pirtea – Măran (46 B. Pirtea, 80 Mândru), Gavriș, Vl. Degău – Țirban.

Arbitri: Daniel Dumuța – Cristian Gozman, Marius Matica.

Observator: Stelian Dem (Aleșd)

 

 

Din aceeași categorie