Cupa României (Bihor): Au fost stabilite cele patru semifinaliste

Giorgio Mare Oradea

În această după-amiază de miercuri (25 septembrie) s-au disputat sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, faza județeană Bihor. CAO, Crișul Sântandrei, Viitorul Borș și FC Universitatea sunt echipele calificate în penultimul act al competiției.

După un parcurs frumos, revelația competiției, Zorile Buntești s-a oprit în ”sferturi”, eliminată de liderul din L4, CAO pentru care seria golurilor a fost deschisă de ”portarul golgheter”, Vlad Ghețe.

Nici Gloria nu a reușit ”surpriza” în fața unei echipe experimentate din L4, Crișul Sântandrei. Pentru Crișul au marcat trei jucători care au început aventura cu Unirea Oșorhei și au rămas la echipa patronată de Răzvan Oneț.

Disputa dintre Universitatea și Livada a fost tranșată, pe final, de ”studenți” care au rupt meciul după reușita lui Emad.

Baza sportiva Tineretului

La Săcueni, gazdele au fost învinse de cele două goluri macate la interval de un minut de gruparea din Borș. Golul din final de primă repriză anunța o parte secundă atractivă însă a rezultat o repriză albă.

CUPA ROMÂNIEI, (faza județeană Bihor); SFERTURI DE FINALĂ

Gloria Beiuș – CRIȘUL SÂNTANDREI 0-3

Au marcat: Cosmin Lascu 19, Marius Cora 57, Kun 73

Zorile Buntești – CAO 1-4

Au marcat: Foghiș 40/Ghețe 26, Darius Costea 32, Gânțe 38, Negruțiu 89

CS Săcueni – VIITORUL BORȘ 1-2

Au marcat Cristopher Sas 45/ Em. Zadori 20, V Petricău 21

FC UNIVERSITATEA – Unirea Livada 3-1

Au marcat: Gavrilaș 38, Emad 84, Toma 88/Micaș 42

Din aceeași categorie