Cu 180 km/h pe cea mai circulată șosea din Bihor. DN1, preferatul vitezomanilor

Ciao restaurant - pizzerie

Se stabilesc noi recorduri negative pe cea mai circulată șosea din județul Bihor, DN1. Un șofer a fost prins de polițiștii rutieri în timp ce ”zbura” cu 180 de km/h, iar un altul a fost înegistrat de radar cu 107 km/h în localitate. Pe aceeași șosea, viteza neadaptată la carosabilul umed a dus, joi, la producerea unui grav accident, soldat cu un mort și patru răniți.

Recordul de viteză a fost înregistrat joi, la ora 12:43, pe DN1, în localitatea Lugașu de Jos.

”Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din localitatea Aleșd, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 180 km/h, înregistrată radar”, a precizat comisarul-Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Cu câteva ore mai înainte, pe aceeași șosea, un tânăr de 25 de ani, din Oradea, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism cu 107 km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

SC Rozsdas Service SRL

În total, în ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri din Bihor au amendat peste 100 de șoferi care au depășit limitele legale de viteză. În cazul în care au trecut peste acestea cu mai bine de 50 de km/h, conducătorii auto au fost sancţionați cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Din aceeași categorie