CSU Sibiu așteaptă Oradea în semifinale

Ciao restaurant - pizzerie

CSU Sibiu a reușit să se impună în meciul al treilea al sfertului de finală din campionatul național. Echipa lui Dan Fleșeriu s-a impus cu 84-85 (25–22, 24–25, 14–17, 21–21) și s-a calificat în semifinale.

Meci perfect pentru CSU Sibiu care a reușit să se califice în semifinale în play-off, după ce a câștigat și cea de a treia partidă cu SMC U Craiova.

Oltenii au controlat jocul doar în primul sfert, când s-au aflat la conducere (25-22). Chiar și fără Laser, lăsat acasă după ce a devenit proaspăt tătic, sibienii au fost mereu în joc și au ținut aproape de Craiova, gazdele având la pauza mare două puncte avantaj. Sfertul trei a fost al Sibiului. CSU a trecut la conducere pe tabelă și s-a intrat în ultimele 10 minute. S-a mers cap la cap, până în minutul 35. Craiova a trecut la conducere și se părea că are puterea să învingă, dar băieții lui Dan Fleșeriu au restabilit egalitatea, 83-83, când mai erau 23 de secunde joc. Pratt a avut apoi două libere și s-a făcut 83-85. Craiovenii au avut două libere când mai erau 12 secunde de joc dar  au marcat doar una, iar Kinnard a reușit recuperarea care trimite Sibiul în semifinale.  Scor final: 84-85 și CSU așteptă acum să vadă cu cine o să joace în turul următor, seria dintre Oradea și Pitești fiind una imprevizibilă până acum. la 1-1, al treilea meci se dispută azi, de la 17.30.

sursa: oradesibiu.ro

Din aceeași categorie