CSM Oradea în sâmbăta neagră. Au pierdut și poloiștii, tot la limită…

Ciao restaurant - pizzerie

CSM Digi Oradea a pierdut confruntarea cu Corona Sportul Studențesc Brașov, contând pentru prima etapă din Superliga Națională de polo – ediția 2017/18. Rezultatul final al partidei desfășurate sâmbătă (07.10), a fost de 4-5. Pe sferturi: 2-1, 0-1, 1-1, 1-2).

Partida a demarat favorabil echipei antrenate de Dorin Costrăș. CSM Digi a marcat primele două goluri ale confruntării, prin Jesse Koopman și Istvan Szabo. Replica nu a întârziat prea mult. Oaspeții au marcat o dată înaintea primei pauze și au înscris singurul gol al secvenței a 2-a. Astfel, scorul la jumătatea confruntării era de 2-2, în condițiile în care orădenii au ratat un penalty.

Ambele protagoniste au marcat câte un gol în sfertul al 3-lea, astfel încât egalitatea a persistat la intrarea în sfertul decisiv. Oaspeții au trecut la conducere în debutul secvenței a 4-a, după care Istvan Szabo a restabilit egalitatea la patru. Meciul a fost decis de Josip Jerkovic, care a realizat un hattrick. El a marcat golul victoriei pentru oaspeți dintr-un penalty.

CSM Digi Oradea a resimțit absența lui Marc Roca. Spaniolul a fost suspendat după ce a fost eliminat cu cartonaș roșu în ultimul minut al primei confruntări directe. Vineri (06.10), CSM Digi s-a impus cu scorul de 7-5.

Baza sportiva Tineretului

Așadar, ambele echipe au câte o victorie și o înfrângere după prima etapă în noua ediție a Superligii Naționale de polo pe apă. Următorul adversar al orădenilor este Rapid București. Dubla confruntare va avea loc tot la Oradea, peste două săptămâni.

Foto: Christian Sandor

csmoradea.ro

Din aceeași categorie