CSM CAO acuză Viitorul Oradea de nerespectarea competiției, Liga Elitelor! VEZI AICI ce răspund cei de la Viitorul

Ciao restaurant - pizzerie

Pe pagina de facebook a celor de la CAO a fost postat azi, sâmbătă, 13 aprilie, un material care aduce acuze unui club concitadin, Viitorul.

Înaintea ultimei etape din competiția Liga Elitelor U15. echipa noastră se afla pe locul I la 3 puncte de competitoarea Viitorul Arad ( meciul de la Arad încheindu-se cu 1-1 în urma unui spectacol urat prestat de arbitrul din Timișoara care a avut tupeul sa acorde lovituri peste lovituri libere echipei gazde inclusiv un penalty aparat de portarul nostru). Astfel echipa din Arad avea nevoie de o victorie de minim 3-0 pentru a merge mai departe cu una dintre echipele puternice Viitorul Oradea ( iî condițiile în care în meciul tur de la Arad orădenii au obținut victoria). Dar surpriză mare de tot… Viitorul Oradea a intrat în teren cu o grupă de copii mai mică decât competitoarea. Deși copii orădeni s-au comportat admirabil diferența de vârstă și-a spus cuvântul și Viitorul Oradea – Viitorul Arad 1-6.

Pentru noi, băieții noștri sunt câștigătorii morali ai competiției🔝⚽💚. Pe aceasta cale ii felicitam pe băieții de la LPS Bihorul 👏👏👏 care au respectat competiția.

Suntem total dezamăgiți de comportamentul conducerii echipei, care pentru noi era un model, Viitorul Oradea pentru faptul că nu au respectat competiția și nu le-au dat șansa băieților, jucători foarte buni, să își apere șansele în ultimul meci. Dacă așa au considerat ei că e bine să blocheze ascensiunea unei echipe orădene înspre etapa următoare e decizia lor care nu îi onorează.

SC Rozsdas Service SRL

Probabil tată al unui copil de la CSM CAO Oradea, domnul Mircea Pop a trimis spre autorul acestui articol următorul mesaj.

Domnul Mihalcea, respect pentru susținerea sportului bihorean! Vă rog să vă aplecați un pic asupra mizeriei făcute de Dan Mudura cu Viitorul azi. Pe lângă multele greșeli de arbitraj împotriva echipei U 15 CSM Oradea de-a lungul acestui campionat la ELITE, Viitorul Oradea a stopat intrarea unei echipe Orădene în primele 16 echipe din țară, cedând meciul cu Viitorul Arad aliniind o echipă cu 2 ani mai mică. Cu respect, Mircea Pop .

”Sunt observator la un meci. Am fost informat despre cele petrecute. După ce îmi termin de făcut raportul și tot ceea ce ține de un meci am să sun să aflu punctul de vedere al lui Dan Mudura și a celor de la Viitorul. Sunt și eu curios să aflu ce i-a determinat să recurgă la acest gest”, a declarat, pentru bihorpenet.ro, președintele AJF Bihor, Radu Bitea.

REPLICA VIITORULUI ORADEA

Este o competiție rezervată copiilor sub 15 ani. Noi meci de meci am jucat cel puțin cinci copii mai mici ca vârstă, titulari. Așa am câștigat și la CAO și în deplasarea de la Arad.

Astăzi (n.r sâmbătă, 13 aprilie) a fost ultima etapă dar după acest meci de la U15 urma un joc pentru copiii din 2003 , cu liderul clasamentului, Viitorul Cluj, la Under 16. Cum meciul de la U15 nu mai avea importanță. Noi am decis să ne axăm pe jocul cu liderul de la U16. Altfel, noi nu avem grupă U15. Sunt copii foarte buni care joacă la U 16. Am făcut o combinație, cu care ne-am prezentat în această competiție. Jumate erau de la 2003 și jumate de la 2005. Pe noi ne interesa meciul de la U 16 unde am trimis în teren cei mai buni copii.

Respectul celor de la CSM CAO s-a văzut în tur când am fost înjurați pe stadionul Municipal ca la ușa cortului. Ei trebuiau să câștige la Arad. Sau cu noi, care i-am bătut cu cinci copii mai mici în teren. – susțin cei de la Viitorul Oradea.

Apropo, noi am jucat etapa trecută la Arad, cu Atletico. Dacă am fi câștigat aveam șanse la calificare iar ultima etapă ne găsea în postura de a ne putea califica. Însă ne-a bătut o echipă cu jucători toți născuți în 2005! Și ne-au bătut pe bune, au fost ma buni.

POST SCRIPTUM

Un cititor, domnul Cornel Stanciu, ne trimite următorul mesaj
Mai pune un PS te rog : în acest meci au avut ocazia sa joace si alti copii , unii dintre ei fiind la primul meci in aceasta competitie. Doi dintre ei au impresionat , reusind astfel sa intre pe lista celor convocati pentru meciul de maine al selectionatei judetului la categoria lor de varsta.

Din aceeași categorie