CSC Sânmartin s-a reunit și pregătește returul

Aconalex Oradea

CSC Sânmartin, liderul Ligii 4, s-a reunit la începutul săptămânii sub comanda lui Călin Cheregi. Mai mulți jucători s-au alăturat lotului, cu nume importante. Cel mai bun fotbalist din Bihor în 2017, Sergiu Pop a plecat de la echipa de ligă secundă Luceafărul și a ”trecut gardul” la Sânmartin. Alături de el au venit fundașul Marian Arsene și mijlocașul Habakuk. De asemenea cu CSC Sânmartin se pregătesc și doi junior produși de LPS dar care au jucat la nivelul L3: Lupșe și Sabadoș (venit din campionatul Ungariei). O importantă revenire în fotbalul bihorean este cea a lui Florin Pop, campion național de juniori A cu FC Bihor, jucător plecat la muncă, în străinătate. Ultima dată Florin a fost în Germania unde a și jucat într-o ligă inferioară.

Liderul va efectua perioada de pregătire centralizată la Boga, fiind cazată la o cabană care deține și un teren de joc. Primul meci de verificare va fi susținut de CSC Sânmartin în Ungaria, în compania echipei de ligă secundă Balmazújvárosi FC
unde activează ca antrenor fostul internațional Sorin Cigan. Meciul va avea loc sâmbăta viitoare, de la ora 12:00 ora României.

Din aceeași categorie