CSC Sânmartin s-a calificat în turul III al Cupei României după un succes clar la Satu Mare

Giorgio Mare Oradea

CSC Sânmartin s-a calificat în turul III al Cupei României după ce s-a impus pe terenul echipei Olimpia Satu Mare cu scorul de 5-0. Partida s-a disputat miercuri, 14 august, pe Stadionul Someșul din Satu Mare.

Băieții din Sânmartin conduceau la Stau Mare, cu 2-0, după o jumătate de oră de joc, ambele reușite venind în urma unor lovituri de la 11 metri obținute de Beniamin Szabados. Sorian și Ionuț Ban au transformat de la punctul cu var. Cu cinci minute înainte de pauză Ovidiu Popa a înscris din cinci metri pentru un scor de forfait la pauză: 0-3. Florin Pop a ridicat scorul la 4-0 pentru oaspeți iar, spre final Ionuț Ban și-a trecut în cont ”dubla” și a închis tabela: 0-5. Este a doua ”victimă” din județul Satu Mare după ce, în turul I, Sânmartinul a trecut de Unirea Tășnad cu 8-2.

CASETA TEHNICĂ

Olimpia MCMXXI – CSC Sânmartin 0-5 (0-3)

Au marcat: Sorian 16p, I. Ban 30p, 82, Ov. Popa 40, Fl. Pop 63

Olimpia: Duca – Ile (70 Lung), Turșuc, Filimon, Chifor, Lăpușan, Chivari (65 Negrean), Resende, Puți, Vonet, Grigoraș (68 Srepler). Antrenor: Ioan Donca.

CSC Sânmartin: Barabaș – Fl. Pop, Nogo, Tiponuț (68 Brata), Arsene – Szabados, Sorian, Cuc (42 Habakuk), I. Ban – Ov. Popa (55 Claudiu Popa), Lupșe. Antrenor: Călin Cheregi.

Arbitri: Narcis Bodocan (Cluj) – Ioan Georgiu (Dej), Lazăr Seiche (Sânmihaiu Almașului)

Observator FRF: Cristian China (Bai Mare).

Din aceeași categorie