CS Oșorhei pierde cu satelitul ”Gazului”

Ciao restaurant - pizzerie

CS Oșorhei, avea nevoie de un succes în fața satelitului echipei de primă ligă, Gaz Metan Mediaș. Bihorenii au fost cei care au condus la pauză, cu 1-0, însă oaspeții au întors soarta partidei în repriza secundă când Valentin Coșereanu a reușit dubla.

Prima ocazie a venit în minutul 5 când Hava a respins în corner, la șutul cu pământul expediat de Iorga. La mijlocul primei reprize Trif a scăpat în lateral stânga dar a șutat în plasa laterală. Cu trei minute înainte de pauză, la o minge aruncată în adâncime, Sergiu Ban insistă, câștigă duelul cu Pop și șutează în colțul lung deschizând scorul (1-0).

La 10 minute după reluare o diagonală în banda stângă, e recepționată de Coșereanu, minge la limită, Hava nu iese și medieșeanul trimite în plasă (1-1). Gazdele au încercat să pună presiune pe poarta lui Cristea, Șumălan trimițând cu capul puțin peste poartă, la doar trei minute după golul medieșean. În minutul 77 Buz l-a faultat în suprafața de pedeapsă pe Olaru și lovitura de la 11 metri a fost transformată de același Valentin Coșereanu (1-2).

Gazdele au forțat pe final dar a lipsit clarviziunea pe ultima pasă și un pic de calm în momentele care puteau deveni periculoase în fața porții adverse. La medieșeni s-a văzut, de la mare distanță, experiența unor jucători precum Coșereanu sau Stancu și vitalitatea lui Olaru.

Baza sportiva Tineretului

*Portarul Cosmin Hava a fost nevoit să se întoarcă la vestiare, înainte de debutul jocului, pentru a-și schimba tricoul, de aceeași culoare (roșu) ca al adversarilor.

*Ambii antrenori au aruncat în teren un număr foarte mare de juniori, șase în primul 11 la Oșorhei (opt în total), nouă la medieșeni. Cu toate acestea, jucători precum Coșereanu, Stancu, Olaru, Trif sau Bîrză, fac parte din lotul primei echipe iar ochii mai multor grupări sunt pe portarul David Cristea.

CASETA TEHNICĂ   

CS Oșorhei – Gaz Metan II Mediaș 1-2 (1-0)

Sergiu Ban 42/Valentin Coșereanu 55, 77 pen

CS Oșorhei: Hava – R. Pop (65 Buz), Gal, Mintaș, Lorincz – Tenche (80 Petricău), Haș – Gergely, Sg. Ban, Ferik – Șumălan (77 Bercea). Antrenor: Gheorghe Silaghi.

Gaz Metan II Mediaș: Cristea – Bârză, Pușcatu, Pop, Săvuț – Ignat, Stancu, Coșereanu, Trif (87  Mărginean) – Olaru, Iorga (67 Țili). Antrenor: Costel Hanc.

Arbitri: Vasile Rodița (Ocna Mureș) – Marius Lazăr și Andrei Roșca (ambii din Bistrița). Observatori: Ioan Papp (joc – Carei); Emil Arsa (arbitri – Arad).

Din aceeași categorie