CS Diosig cedează și în returul cu Șoimii Lipova

Ciao restaurant - pizzerie

După 1-6 în tur, CS Diosig a mers la Zăbrani, pentru returul barajului de promovare în Liga 3, susținut în compania echipei Șoimii Lipova și a avut tei mari ocazii de gol în prima repriză. Și în a doua parte elevii lui Zoli Vig s-au comportat onorabil dar au cedat și în acest meci retur, dar la limită. Unicul gol al partidei a fost marcat de Șoimii Lipova prin Vasinc în minutul 64.

CS Diosig a avut prima mare ocazie de gol, în minutul 33 când centrarea lui Ember a fost reluată cu capul, de Sereș, peste transversală din șase metri. La numai trei minute distanță, Jurca a trimis o scăriță peste portar la o palmă de bara din stânga a acestuia.  Cu două minute înainte de pauză Vlad Ghețe a scos, de la rădăcina barei șutul lui Trabalka. În ultimul minut al primei reprise Hodișan a scăpat singur cu Bujor dar din opt meri a șutat în brațele acestuia.

CS Diosig a avut și prima oportunitate de gol a părții secunde când Jurcă n-a reușit să cadreze pe porată la o pasă foarte bună a lui Ember. Peste numai două minute, mai precis în minutul 64  Șoimii a reușit să înscrie unicul gol al partidei. O minge lobată peste toată apărarea bihoreană l-a găsit singur pe 5 metri pe Vasnic care a înscris din această situație ideală (1-0).

În minutul 70 CS Diosig a reușit să înscrie prin Sereș dar golul a fost anulat pentru offside.

SC Rozsdas Service SRL

În ultimele secvențe ale jocului Șoimii au mai trecut de două ori pe lângă gol prin Popa care a șutat pe lângă poartă căutând colțul lung și prin Filimon care a trecut de Vlad Ghețe da a scăpat mingea în aut de poartă.

CS Diosig cedează cu scorul general de 1-7 lăsând însă o impresie mult mai bună în retur, comparabilă cu cea din primele 15 minute ale partidei tur.

CASETA TEHNICĂ

Șoimii Lipova – CS Diosig 1-0 (0-0)

A marcat: Vasinc 64

Șoimii Lipova: Bujor – Kocsis (71 Orza), Bercu, Pașcu, Tomuț – Piț (65 Filimon), Simion (78 Edu), S. Popa, Gherghel – Vasinc, Trabalka  (71 Pantea). Antrenor: Flavius Sabău

CS Diosig: Gheţe – Szucs, G. Karacsony, Marc, Arsene – Ember, S. Zadori – Sereș (83 Lolo), Cr. Jurca, Hodișan (71 Balogh)– E. Popa. Antrenor: Zoli Vig.

Arbtri: Szabolcs Kovacs (Carei) – Răzvan Ionuț Soponar, Ștefan Daniel Lar (ambii din Baia Mare).

Observatori FRF: Zaharia Ciev, Florin Mierea (ambii din Timișoara).

foto: sportarad.ro

 

Din aceeași categorie