Crișul Sântandrei învinge pe CSO Ștei după un meci dramatic

Ciao restaurant - pizzerie

Crișul Sântandrei a reușit să ia toate cele trei puncte din disputa cu CSO Ștei, echipă care venea după 3 victorii și o remiză în ultimele patru etape. Primele 30 de minute de joc aveau să fie decisive pentru victoria gazdelor cu 3-2, perioadă în care trupa lui Dianu a macat de trei ori în poarta fostului coleg al acestuia din Liga 1 de la Reșița, Sandu Balaj.

Crișul a început furibund și după câteva zeci de secunde era 1-0. O minge trecută pe traseul Sfârlea-Iștoc-Balogh-Dobrescu a fost trimisă în poartă, din alunecare, de Victor Dobrescu. În minutul 12, o altă acțiune purtată în banda stângă a dus la o centrare iar micuțul argint viu Kun a reluat cu capul de pe bara 1, mingea a lovit transversala și a poposit în poartă: 2-0. În minutul 26 același Kun a apărut perfect în zona centrală, pe 20 de metri, a fost mai rapid ca toți și a trimis cu un șut puternic pentru 3-0. Departe ca zarurile să fi fost aruncate. Cu două minute înainte finele primei reprize, o lovitură liberă, pentru șteieni, din lateral stânga a fost deviată în poarta gazdelor de Gruie (3-1). Cu vântul de partea sa CSO Ștei a avut inițiativa în debut de repriză secundă iar o nouă lovitură liberă a adus golul de 3-2, mingea fiind trimisă în poartă de Andrei Toma, cu o ușoară deviere a lui Novak (3-2). Oaspeții au forțat egalarea iar gazdele au avut câteva contre interesante. Ocazii la ambele porți pe final, un final în care defensiva Crișului a rezistat la fazele fixe de care CSO Ștei a beneficiat în preajma careului.

CASETA TEHNICĂ

Crișul Sântandrei – CSO Ștei 3-2 (3-1)

SC Rozsdas Service SRL

Au marcat: Dobrescu 2, Kun 12, 26/Gruie 43, Andrei Toma 60

Crișul: Negruț – Pascu, R. Matei, Unlu, Ungur – Kun, Novak – Balogh, Sfârlea, Iștoc – Dobrescu. Antrenor: Ciprian Dianu. Au mai jucat: Prundaru, Silaghi, Lascu, Turle.

CSO Ștei: Plisco – Tuduce, Ștefan, Ciobriș, Dumbrăveanu, Pirtea – Norocea, Oncică, Toma – Hhaica, Gruie. Antrenori: Popa Voicu și Sandu Balaj. Au mai jucat: Sandu Balaj, George Jurcă, Daniel Gavriș și Paul Pantea.

Din aceeași categorie