Cristi Dulca: ”Echipa rămâne la Oradea!”

Ciao restaurant - pizzerie

Cristian Dulca, antrenorul echipei FC Luceafărul a dat asigurări că echipa nu se va muta  de la Oradea! După remiza:2-2, din derbyul suferinței, cu CS Balotești, orădenii mai adaugă un punct la zestre însă acest punct nu pare să fi folosit prea mult, nici celor de la Luceafărul nici Baloteștiului.

”Din păcate la Balotești nu am jucat fotbal ci polo. Cel mai rău teren pe care l-am văzut. Mai mult am urmărit mingea pe apă. Exemplul terenului de azi nu poate fi un exemplu bun pentru fotbal”

”Am făcut două meciuri bune. Meciul cu Sibiul a fost foarte bun iar acum am revenit după 0-2, sperăm să vină și punctele obținute din victorii”.

”Ni se spune că jucăm spectaculos. Aș vrea să nu mai jucăm spectaculos și să luăm puncte. Noi primim aprecieri pentru joc dar aș prefera să avem mai multe puncte decât aprecieri”

”După ce s-a anunțat desființarea echipei au plecat 12 jucători. Nu a fost ușor să ne reașezăm.  Important e că Oradea mai are echipă în oraș, în Liga 2, Trebuie să muncim. Multe nu sunt de spus. Trebuie să o facem și să obținem cât mai multe puncte până în iarnă”.

”Echipa va rămâne la Oradea. Au fost zvonuri. Avem condiții foarte bune, de ce să ne mutăm?” – a spus azi Dulca la Sport Total FM.

După 11 etape Luceafărul este penultima în clasament cu o singură victorie și șapte puncte acumulate.

Din aceeași categorie