Comitetul de Urgență al AJF Bihor a amânat startul returului de campionat

Giorgio Mare Oradea

Comitetul de Urgență al AJF Bihor s-a întrunit azi, 6 martie și a decis amânarea startului de retur și al debutului Cupei României.

Președintele Radu Bitea, alături de cei din vicepreședinți Alin Popa și Valentin Vesa (cei trei compun Comitetul de Urgență al AJF Bihor) au hotărât amânarea cu o săptămână  a debutului de retur pentru toate campionatele organizate de AJF Bihor. În consecință perioada de transferări se va încheia pe data de 15 martie, la toate nivelele. La baza deciziei au stat mai mulți factori: condițiile meteorologice nefavorabile (suprafețe de joc improprii), dar și solicitările venite din partea reprezentanților echipelor din Liga  4 și Liga 5 și a celor de copii și juniori, adresate președintelui AJF și celor doi vicepreședinți.

”Pentru a nu perturba programul deja stabilit de echipe, având la bază și o decizie a Comitetului Executiv al FRF din data de 28.02.2018, prima etapă a returului a fost reprogramată astfel:

Liga 4 – debut cu jocurile etapei 17, a doua din retur (conform programării, în 17 și 18 martie). Meciurile etapei 16 au fost reprogramate pentru data de miercuri 18 aprilie, etapă intermediară.

SC Rozsdas Service SRL

Liga 5 – debut cu jocurile din Cupa României (17-18 martie) urmat de jocurile de campionat (24-25 martie) , etapa 14 în Seria I respectiv etapa 12 în Seria II.

Copii și juniori (C, D, E) – 16 martie 2018 cu partidele rundelor cu numerele 15, 18 și 19.  Jocurile etapelor    14 (juniori C), 17 (Juniori D) și 18 (Juniori E) vor fi reprogramate pentru data de 25 aprilie”, se arată în comunicatul AJF Bihor.

 

 

Din aceeași categorie