Colonia românească, de la Fuzesgyarmat, a pierdut al doilea meci consecutiv

Work Clean

Echipa românilor din Liga 3 maghiară, Fuzesgyarmati SK, cu portarul Călin Fildan căpitan, a cedat, pe teren propriu, jocul disputat, în această seară, în compania unei mari favorite la promovare: Cegledi VSE. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-2. Practic jocul a început de la 0-2, scor consemnat pe tabelă după 15 minute.

Cegled a avut prima șansă cu o minge care a mușcat din rădăcina barei porții apărate de Călin Fildan. Apoi, o minge centrată de pe linIa de tușă, din 6 metri a fost trimisă, cu capul, din cinci metri, ”de unde vine”! (0-1). Un atac prelungit al gazdelor, în careul advers, s-a transformat într-o contră letală 3 la 3 pe distanță de 70 de metri! Finalizarea a venit din opt metri, cu un șut sub bară (0-2). Gazdele au dominat copios partea secundă. Celged a fost periculoasă doar la o nouă contră, la care căpitanul Fildan a apărat in extremis

după care s-a declanșat un atac rapid la finele căruia echipa gazdă, antrenată de Tibi Boroș, a reintrat în meci (1-2). Finalul a fost aprins, cu o dominare cvasi-totală a echipei în care s-au regăsit Sebi Achim, Zsombor Luckacs, Villand, Adam Achim sau Popescu, acestă din urmă având o șansă uriașă de a egala la doi, la câteva secunde după golul de 1-2.

În urma acestu eșec Fuzesgyaramti SK este în coada clasamentului, în timp ce Cegled este în plutonul de trei (alături de Jaszberenyi și BSE), cu maximum de puncte după șase etape.

Baza sportiva Tineretului

Fildan a fost căpitan de echipă și nu a avut ce face la goluri. Adam Achim a evoluat în banda dreaptă iar Sebi Achim a început în centru și a încheiat fundaș dreapta și l-a avut lângă el pe Robi Villand. Tandemul fundașilor centrali a fost format din alți doi jucători români: Sorin Răducu și Benko Biro. Kiss Szabi și Erwin Kincsel s-au regăsit și ei printre titulari. Zombor Lukacs a evoluat în banda stângă aproape de atacantul Popescu. Nu a putut juca Marius Constantinescu, accidentat, cu probleme la ligamente. Pe banca de rezerve s-au aflat târg-mureșeanul Zlan Pataki și Bogdan Țoca, acesta din urmă primind un galben deși se afla la încălzire!

Ca nume Fuzesgyarmati nu arată rău însă trebuie să o demonstreze și ca joc. Azi a cedat în fața unei echipe, Cegled, care abia ce a retrogradat din Liga II dar care n-a mai păstrat decât patru jucători din vechiul lot. Așteptăm vești mai bune în etapele care vin.

Din aceeași categorie