CM Handbal feminin: Spania a avut antrenament cu România, dis de dimineață.

Work Clean

Spania s-a distrat la meciul de debut de la mondialul de handbal feminin, având-o ca adversară, din păcate, pe România. Spania s-a mișcat ca la antrenament, a câștigat cu 31-16 iar tricolorele au arătat, în multe momente, ca niște jucătoare care acum se văd prima dată. Duminică, tot de la ora 11:00, România întâlnește reprezentativa din Senegal. Cum ne-a bătut azi, Spania, nu ne-a bătut decât Franța, acum opt ani: 39-20.

Pena a marcat primele trei goluri ale jocului de la 7 metri (0-3) după care intrarea Cristinei Neagu ne-a readus în joc (2-3). Ibericele au instaurat un ecart de 3 goluri (5-8 la mijlocul primei reprize). Până și portarul Navarro ne-a dat gol (5-10). Tricolorele au reintrat în meci (8-10). Dumanska și Navarro au închis porțile vreme de patru minute iar apoi Spania a reușit cinci goluri consecutive (8-15) iar la pauză câștigătoarea era cunocută deja: 9-16.

Spania a făcut instrucție cu România în repriza secundă când s-a dus la ”dublu”: 10-20, 11-22, 14-28. Portărița Navarro a mai dat un gol. Jocul n-a avut niciun rost pentru noi. Spania și-a continuat antrenamentul cu public, zdrobind, la propriu, echipa României. Cristina Neagu a încheiat meciul cu 6 goluri iar Polocoșer și Pintea cu câte trei. De partea cealaltă Fraga Fernandez și Alexandrina Barbosa au încheiat jocul cu câte șase goluri din șase aruncări! Pena a marcat de cinci ori și nu a mai jucat în partea secundă.

La cum ne-am prezentat azi și jocul cu Senegal, programat duminică, pare greu… Africanele s-au luat la bătaie azi, cu Muntenegru și doar experiența a făcut ca Muntenegru să câștige.

România – Spania 16-31 (9-16)

Aruncări de la 7 metri: 5/7 – 10/11

Eliminări de două minute: 7-5

sursa foto: marca.com

Din aceeași categorie