Ciprian Dianu s-a înțeles cu Răzvan Oneț și va prelua Unirea Oșorhei!

Ciao restaurant - pizzerie

După ce a stat,vreme de șase sezoane,  pe banca tehnică a celor de la Crișul Sântandrei, Ciprian Dianu a bătut palma cu Răzvan Oneț, patronul echipei din L5, Unirea Oșorhei. Dianu a preluat, recent, și grupa de juniori A de la LPS Bihorul Oradea, dar va antrena, în paralel, și gruparea din Oșorhei.

Deși s-a născut la Reșița, Ciprian Dianu a crescut, ca junior la FC Bihor,  unde a și debutat la nivel de seniori. La 17 ani juca la Gloria Bistrița. Cinci sezoane la jucat Ciprian, în prima ligă, în echipa orașului natal, Reșița unde a avut 100 de meciuri disputate sub tricoul rosso-nerro al echipei din Valea Domanului. A fost căpitanul echipei FC Bihor care a jucat în Liga I în sezonul 2003-2004, singurul bifat de regretata grupare orădeană, în Liga I, după 89 (excepție 1990-91). A mai jucat în prima ligă sub culorile cluburilor  Universitatea Cluj, Politehnica Iaşi şi Dacia Mioveni dar și în Ungaria la Zalaegerszeg şi Diósgyőr. Ultimele trei sezoane le-a petrecut la Arieșul Turda pentru ca, din vara lui 2011, să devină antrenor. Și au urmat șase sezoane frumoase la Crișul Sântandrei după care, în această vară, a survenit despărțirea.

”Cred că am făcut o alegere bună. Ciprian este un băiat muncitor, care, așa cum a dovedit, face treabă foarte bună. Nu va exista presiunea rezultatelor pe Dianu. Vrem să creem o echipă care să joace un fotbal plăcut”, a spus Răzvan Oneț, președintele Unirii Oșorhei.

La rândul său Ciprian Dianu a spus: ”Este o nouă provocare. un nou început. Deocamdată suntem în sfera căutărilor, a definitivării lotului. Nu pot să promit nimic, poate doar că vom munci la capacitate maximă”.

Baza sportiva Tineretului

 

Din aceeași categorie