CARCOVER RACING TEAM Oradea a transferat un pilot din circuitul mondial de motociclism vitezăl! Triplu campion european (Alpi-Adria) Chrobak Janos va concura, în acest sezon, pentru echipa din Oradea!

Ciao restaurant - pizzerie

Chrobak Janos (33 de ani) face parte din categoria marilor piloți de curse. Puțină lume credea în zvonul că Oradea poate să-l aducă în echipă pe campionul de la supersport, motociclistul care a câștigat de trei ori Campionatul European Alpi Adria. Și totuși… Chrobak a fost prezent la lansarea echipei CARCOVER RACING TEAM Oradea. Chrobak îi va avea coechipieri pe orădeanul Cristi Ghitea, pe italianul Silvio Muzzalupo și un alt motociclist maghiar, Gyorgy Vigh.

În această iarnă Chrobak, care a câștigat de trei ori (2012, 2014, 2015 CE Alpi Adria) s-a ocupat, mai mult, de pregătirea a opt tineri piloți maghiari, pegătindu-i pentru circuitul mondial rezervat juniorilor. În sezonul trecut pilotul maghiar a luat startul în șapte curse din Campionatul Mondial (Magny-Cours, Jerez, Misano, Aragon, Brno, Motul Italian Round și Assen).

CHROBAK va pilota, pentru Oradea, o YAMAHA R6, la clasa supersport 600. Iată ce a spus, punctual, JANOS CHROBAK pe propriul site, despre provocarea numită CARCOVER RACING TEAM ORDEA

PRIMA IMPRESIE

”Show-ul de la lansarea echipei a fost de înalt nivel. Mi-am dat seama că sunt într-un mediu cu profesioniști. Nu am mai văzut așa ceva în toată cariera mea. Ospitalitatea a fost la nivel maxim. Le mulțumesc tuturor. M-am simțit minunat din primul minut!”.

CUM A AJUNS CHROBAK LA ORADEA?!!

”M-am întâlnit, anul trecut, cu Cristi Ghitea. Venise să-mi ceară sfatul despre o motocicletă. Apoi m-a întrebat că ce-ar fi dacă aș concura…. Dorea să ridice nivelul echipei Carcover Racing Team. M-am gândit puțin, spre finele anului trecut am spus DA și văzând profesionalismul, sunt bucuros că am luat această decizie”

VA CONCURA ÎN CAMPIONATUL ROMÂNIEI

”Vor fi șase etape în campionatul românesc. Mă voi bucura, de fiecare clipă petrecută pe circuit. De clipele alături de colegi, de mediul familiar”.

CAMPIONATUL, ETAPĂ CU ETAPĂ

”Primul etapă e programată în Grecia, la Serres, în primul week-end al lunii aprilie. N-am fost acolo niciodată, dar am capacitatea de a învăța rapid pistele noi. Sper că acest lucru nu va cauza o problemă. Următoarea cursă va avea loc în primul weekend din iunie la Pannonia Ring din Ungaria, unde mă așteptă o mulțime de fani. Din dragoste pentru ei, abia aștept acea cursă. În luna iunie, va avea loc în a treia rundă la Slovacia Ring, circuit pe care-l știu foarte bine. pe care l-am vizitat de mai multe ori. Urmează evenimentul de la Brno, în iulie, iar apoi București. Voi încheia sezonul în Croația, la Rijeka”.

 

Din aceeași categorie