”Când lupul moare, haita supraviețuiește”! Erik a lăsat Turris pe primul loc în liga secundă

Aconalex Oradea

Până la urmă Erik Lincar a cedat. Nu e vorba despre absența rezultatelor, dimpotrivă. Turris Tr Măgurele, echipa antrenată de orădean, fost internațional, este lider în liga secundă. Un sigur joc pierdut, și acela în condiții dubioase, determinate de două grave greșeli de arbitraj. Un off-side reactivat și un penalty dictat în urma unui fault petrecut în afara suprafeței de protecție a atacantului.

Evident, problemele au intervenit nu din cauza rezultatelor. Turris a etalat cel mai bun fotbal din Liga 2. Doar că președintele Valentin Dragnea a pus presiune din ce în ce mai mare pe Erik, acesta fiind, se pare, deranjat de intervențiile președintelui în noțiunile tehnico-tactice. De altfel, înainte de a demisiona, Lincar a postat un mesaj, un ultimatum, citând din Răzvan Lucescu.

„Uneori, patronii au dreptul de a decide cum doresc. Dar, în acelaşi timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă şi filosofia lui nu mai e susţinută, e mai bine să plece. Pentru că, dacă nu o face, va apărea frustrarea de ambele părţi şi tot ceea ce s-a construit se va distruge”.

Azi, pe pagina de facebook, Erik Lincar și-a încurajat foștii elevi: ”Mulțumesc Turris, pentru cele 14 luni de performanță. Mulțumesc tuturor jucătorilor cu care am colaborat, vă țin pumnii și vă doresc succes. La luptă, lupilor!

Baza sportiva Tineretului

Eric Lincar a postat și o fotografie cu mesajele motivaționale din vestiarul lui Turris.

”Când cade zăpada și suflă viforul, lupul singuratic moare dar haita supraviețuiește”

”Nimic nu valorează mai mult decât ZIUA DE AZI”

”Nu pierd niciodată. Ori câștig, ori câștig”.

Secundul și prietenul lui Erik,un alt bihorean, Vio Domocoș a rămas la echipă să se ocupe de antrenamente pe o perioadă de trei, patru zile, până când conducerea găsește un alt antrenor.

Din aceeași categorie