Bogata ”CSM București” va sta la mâna Federației Europene pentru a juca în Liga Campionilor! E pe cale să piardă titlul…

Ciao restaurant - pizzerie

Echipa de handbal feminin CSM București a avut chiar și 6 (ȘASE) goluri avantaj în disputa de la Rm Vâlcea cu liderul clasamentului din Liga Florilor, SCM Rm. Vâlcea. Bucureștencele aveau nevoie de un succes la trei goluri (cu peste 20 marcate) însă a învins cu 30-29, cu un gol marcat de Radicevici, în ultima secundă, de la mijloc. Insuficient pentru a depăși, la jocuri directe pe SCM Rm. Vâlcea, care, în acest moment are o șansă uriașă la titlu. O înfrângere ”dulce” pentru vâlcence care stau doar la mâna lor, au patru meciuri acasă și doar două în deplasare, după cum urmează:

Acasă cu Brăila, Corona Brașov, SCM Craiova, Slatina

Deplasare: Cluj Napoca și Bistrița (ultima etapă)

Dacă Vâlcea nu se încurcă, situația se complică rău de tot pentru CSM București care ar putea rata chiar participarea în Champions League! România are un singur loc, cel al campioanei. Dacă Vâlcea ia campionatul iar CSM București nu câștigă, în acest sezon, Champions League, atunci ar trebui să meargă în CUPA EHF! În acest caz, doar Federația Europeană mai poate interveni și să acorde un wild card echipei din București care a făcut deja o campanie de transferuri strălucitoare. Dacă va juca în EHF, va fi cea mai bogată echipă de acolo.

Din aceeași categorie