Baza Sportivă Tineretului a inaugurat al doilea ”balon”

Trimite CRED prin SMS la 8844

Al doilea teren sintetic protejat de balon a fost inaugurat la Baza Sportivă Tineretului din Oradea. Evenimentul a adus față în față o selecționată a lui AEK Oradea (cu invitații speciali foștii internaționali, Ioan Zare – antrenor și Zeno Bundea în teren) și echipa Presei orădene. Jocul a fost unul de excepție în care echipa Presei, lider în Liga 3, a pus serioase probleme și chiar a condus pe tabelă. A fost nevoie de pasele lui Bundea și vocabularul în fața porții a lui Spiros Baltsavias ca atenianul să reușească o triplă iar partida s-a încheiat la egalitate: 9-9.

Cu siguranță scorul are mai puțină relevanță. Important este balonul în sine, care asigură desfășurarea activității și în cazul unor intemperii.

SPIROS BALTSAVIAS: ”Așa cu am mai anunțat în conferințele de presă, lucrările la cel de-al doilea teren acoperit cu prelată, pe structură metalică, au fost finalizate iar terenul inaugurat, oficial. Vorbim despre un teren cu gazon omologat FIFA de dimensiunile 43×23, de cea mai ridicată calitate, perfect pentru minifotbal. În acest spațiu se poate juca în toate anotimpurile. A fost un efort financiar foarte mare dar consider că a meritat făcut. Continuăm colaborarea cu LPS Bihorul, un parteneriat public-privat, care este foarte bine gândit şi benefic pentru ambele părţi”, a declarat Spiridon Baltsavias, administratorul Bazei Tineretului.

sursa foto: bihon.ro

SC Rozsdas Service SRL

Din aceeași categorie