BASCHET. Victorie după un meci nebun: Oradea – Pitești 85-81

Ciao restaurant - pizzerie

CSM CSU Oradea a reușit să învingă pe BCM U FC Argeș Pitești cu scorul de 85-81 într-o partidă din Liga Națională de baschet masculin, găzduită de Arena Antonio Alexe, luni seara. Jocul părea să fie la discreția orădenilor care au beneficiat, la un moment dat, de un avantaj de 20 de puncte însă piteștenii au renăscut și au trecut la conducere. Meciul s-a decis pe ultimele secunde.

Oradea a început furibund, cu 13-4 și 9 puncte Valeika, suplinit de Bobe Nicolescu. Jocul bun pe tranziție a asigurat celor de la CSM un avantaj consistent: 29-17 după primele 10 minute cu un coș al lui Gajovici în buzzer biter.

Atacul CSM-ului a funcționat la parametrii maximi și în sfertul doi De altfel Oradea s-a dus la 20 de puncte distanță și a ajuns la cota celor 50 de puncte marcate după numai 18 minute. A fost 52-37 la pauză după un  alt buzzer biter, de această dată al lui Titus Nicoară.

Sfertul trei aduce un început fantastic al piteștenilor, cu un run de 8-0. Și nebunia continuă. Agoniseala orădenilor se risipește de la minut la minut. Incredibilul se produce: 63-64!

SC Rozsdas Service SRL

Ultima pătrime s-a mers cap la cap cu ambele echipe trecând la conducere pe rând, atac după atac. Finalul a pornit de la 77-77 și a fost mai bine gestionat de echipa antrenată de Cristian Achim, care s-a impus cu 85-81. Un succes important, ultimul acasă în sezonul regulat pentru că urmează două deplasări, prima vineri, la Timișoara cu Timba (ora 18:00 pe Digisport) iar cea de-a doua la Steaua.

CASETA TEHNICĂ

CSM CSU Oradea – BCM U FC Argeș 85-81

scorul pe sferturi: 29-17 23-20 13-27 20-17

Din aceeași categorie