BASCHET: Timișoara învinge Oradea în amical; Un jucător a pasat… antrenorului!!!

Giorgio Mare Oradea

Baschetbaliștii de la SCM Timișoara s-au impus cu 81-64 în primul meci din presezon jucat pe teren propriu în fața campioanei en-titre, CSM Oradea. Băbățenii veneau după cantonamentul de la Buziaș în vreme ce Orădenii au deschis presezonul cu un succes 71-68 cu Szeged.

Cu Miodrag Perisici la timonă, Timișoara a etalat o echipă din care au mai rămas față de sezonul trecut, doar  Popa-Calotă și Komatina. CSM se pare că nu a fost setată pe rezultat ci pe diverse formule de joc încercate de Achim.

După primul sfert, Timișoara conducea cu două puncte (21-19) dar, la pauză, s-a intrat cu un avantaj destul de consistent pentru gazde: 42-31. O fază destul de amuzantă s-a petrecut în prima parte când jucătorul Timișoarei, Brandon Randolph și-a confundat antrenorul, îmbrăcat tot în alb, cu un coechipier și i-a dat o pasă din greșeală. A fost amuzant pentru public dar nu și pentru antrenorul Timișoarei, Perisici care s-a enervat de-a dreptul pe greșeala jucătorului său.

Rezultat final: Timișoara – Oradea 81-64 (21-19, 21-12, 21-19, 18-14)

Baza sportiva Tineretului

Pentru Timișoara Vukosavlejvic a marcat 17 puncte,  Diculescu 12, Stojadinovici 11, Brown 11, Popa-Calotă 10, Komatina 8, Pesakovic 8, Coconea 2, Baciu 2. Valeika și Barnette au marcat câte 11 puncte pentru echipa orădeană.

sursa foto: timisplus.ro

Din aceeași categorie