Baschet. Meci jucat până în ultima secundă la Cluj!

Trimite CRED prin SMS la 8844

Deocamdată fără a aduce înlocuitori pentru Denison și Gyniard, dar cu Zekovici refăcut, CSM CSU Oradea s-a deplasat la Cluj pentru meciul cu U BT Cluj, iar jocul a fost unul extrem de antrenant, fiind decis practic în ultimele secvențe. Clujenii au învins cu 73-71 dar Oradea a fost la mâna ei Richard ratând însă ultima aruncare pe buzzer bitter.

Debutul a fost extrem de echilibrat, cu o evoluție curajoasă a trupei lui Achim, care conducea cu un punct după primele 10 minute: U – CSM 17-18. Sfertul secund a fost la discreția clujenlor care s-au desprins pe tabelă, câștigând partea a doua a primei reprize la o diferență de opt puncte.

Sfertul trei a confirmat, în debut, hegemonia clujeană, care s-a desprins la 13 puncte iar impresia generală era că jocul se va rupe. Însă trupa lui Silvășan a început să greșească, destul de mult, iar Oradea a început să recupreze punct după punct, profitând de minutele bune în care gazdele nu au punctat. Astfel, după trei sferturi, aveam meci de o posesie: 56-53 pentru U BT iar partida era relansată.

Mai mult, aproape de mijlocul ultimul sfert, după un coș de la distanță a lui Richard, aveam ”one point game”: 61-60, pe fondul unui joc excelent al tripletei: Richard – Watson – Nicolescu. Pentru ca tacâmul să fie complet, Oradea a preluat cu trei minute înainte de final: 66-67, după o altă reușită de trei, din 0 grade, a aceluiași indispensabil Richard. Nebunia a atins cote maxime, pentru că Dykes și-a adus echipa în avantaj cu 5 secunde înainte de final: 73-71. Kriss Richard a avut șansa de a împinge meciul în over-time însă a ratat aruncarea de semi-distanță.

CASETA TEHNICĂ

U BT Cluj – CSM CSU Oradea 73-71

17-18, 19-11, 20-24, 17-18

U BT Cluj: Torok 5, Dorsey 17, Dykes 9, Vida, Easley 4, Mureșan 2, Calnicenco 4, Rasici 9, Abu Teir, Washburn 13. Antrenor: Mihai Silvășan

CSM CSU Oradea: Nicolescu 12, Watson 19, Pasalici 3, Valeika 4, Richard 24, Reljici 3, Zekovici 4, Gavrilă, Lazar, Petrescu, Fometescu 2, Meluț. Antrenor: Cristian Achim.

Din aceeași categorie