Baschet masculin; FINAL 8: Steaua este prim semifinalistă

Ciao restaurant - pizzerie

Steaua este prima semifinalistă a Cupei României la baschet masculin. În primul joc din Final 8-ul care are loc în Sala Transilvania din Sibiu, Steaua s-a impus, fără probleme, în fața formației SCM U Criaova, pe care a învins-o cu 83-63.

Primul sfert al meciului dintre Steaua și Craiova a fost îndeajuns pentru ca militarii să-și asigure un ecart care să le asigure calificarea în semfinalele Cupei României. 23-7 a fost scorul după primele zece minute efective de joc pentru ca până la pauză, diferența să se mărească la 48-27. Oltenii au avut un sfert trei bun (12-21), au recuperat punct după punct dar diferența de 16 puncte a persistat pe tabelă ba chiar a și crescut spre finalul întâlnirii. Exceptându-l pe Petrache, introdus de Fometescu în ultimele trei minute ale jocului, toți jucătorii steliști care au intrat pe teren au reușit să înscrie: Paul 15, Malesevici 14, Baciu 13, Long 12, Dudzinski 8, Negoitescu 8, Runkauskas 8, Falker 3, Darwike 2. Levi Sijarto nu a jucat deloc în acest meci.

Craiova, cu excepția sfertului trei, a făcut un meci sub așteptări. Hargrove (15 puncte) a fost, de departe, cel mai bun jucător al alb albaștrilor, secundat de Abrams (13) dar cu două flori nu se face primăvară.

Steaua va întâlni în semifinale învingătoarea dintre CSU Sibiu și U BT Cluj.

Din aceeași categorie