Baschet. Finala U18: Oradea – Cluj e duminică de la 14:30. Cei doi descalificați nu au drept de joc!

Ciao restaurant - pizzerie

LPS Bihorul CSM Oradea și U BT Cluj vor disputa finala CN U 18 duminică, 5 mai, de la ora 14:30, la Arena Antonio Alexe. În finala pentru bronz se vor duela două echipe din București: Agronomia și BC Slam.

În semifinale Oradea a trecut de Agronomia după un meci absolut nebun. Orădenii au pierdut doi jucători de bază Vlad Marinău și Paul Huciu pentru un motiv halucinant. La un meleu între jucători au intrat și ei pe teren din postura de rezerve, fapt interzis de regulament. Pe drept cei doi au fost descalificați. Din păcate cei doi nu vor putea evolua nici în finala mare pentru că au fost descalificați DIRECT și trimiși în tribună. Al treilea descalificat, pivotul Milaș, va avea drept de joc întrucât a fost descalificat după cinci greșeli personale. Cel de-al patrulea, Năstruț, a fost la spital, i-au fost aplicate copci în bărbie, nu poate vorbi însă vrea să joace în finală.

U BT Cluj este marea favorită la titlul național. Clujenii au făcut o demonstrație de forță în jocul cu BC Slam București 82-66 dar au avut și +23 pe tabelă.

În semifinale orădenii au fost urmăriți de Șerban Sere, Cristian Achim dar și de jucătorii Arturas Valeika, Sean Barnette și Bobe Nicolescu, ultimul devenind al treilea antrenor, e adevărat, din tribună.

SC Rozsdas Service SRL

PROGRAM. Duminică 5 mai

12:00 Finala mică: Agronomia – BC Slam București

14:30 Finala mare U BT Cluj – LPS Bihorul CSM Oradea

16:15 FESTIVITATEA DE PREMIERE

Din aceeași categorie