BASCHET: CSM Oradea dispută azi, a treia finală de Cupa României din istorie. E marți, 13, în al 13-lea sezon…

Ciao restaurant - pizzerie

CSM Oradea va disputa azi cea de-a 3-a finală de Cupa României din istorie. Adversara grupării orădene va fi eterna rivală BT U Cluj. Orădenii au ajuns în ultimul act al competiției desfășurate la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe, în ediția 2017/18 după ce au trecut în sferturi de Phoenix Galați iar în semifinale de Steaua București. Partida dintre CSM CSU Oradea și U BT Cluj va începe la ora 19:00.

CSM Oradea a mai jucat două finale de cupă sub comanda lui Cristian Achim. Este vorba despre edițiile 2014 și 2016, ambele desfășurate în format Final Four. Așa se face că Oradea joacă prima finală sub forma unui Final 8. Este a 2-a ediție care se desfășoară în acest format.

În finala sezonului 2013/14, CSM Oradea a fost învinsă de Energia Târgu Jiu, meci disputat la Sala Olimpia din Ploiești. Doi ani mai târziu, Leii Roșii au cedat pe teren propriu, în prezența a peste 2.000 de oameni la o Arena Antonio Alexe suprapopulată, în confruntarea cu U-BT Cluj-Napoca.

CSM Oradea se află la cel de-al 13-lea sezon în prim planul baschetului masculin românesc. Al 13-lea sezon și o finală într-o zi într-o zi de marți, 13…

SC Rozsdas Service SRL

Din aceeași categorie