BASCHET: CSM CSU Oradea pierde (și) cu Steaua

Ciao restaurant - pizzerie

Revenirea cu succes a lui Zeno (16 puncte în 19 minute) și prestația lui Arturas Valeika (double – double, 13 puncte și 10 recuperări) nu au fost îndeajuns pentru ca CSM CSU Oradea să evite al doilea eșec consecutiv în faza a doua a campionatului. Eșecul a  venit miercuri seara, în disputa cu Steaua, desfășurată la Arena Antonio Alexe.

Primul sfert al partidei a fost unul nereușit pentru Oradea, cu un atac , mai degrabă steril și o defensivă ”aproximativă”. Rezultatul s-a văzut pe tabelă: 11-21.

Sfertul secund a fost echilibrat, cu un mic plus pentru CSM Oradea care a reușit să-și adjudece sfertul, la o posesie, dar diferența era destul de consistentă în favoarea Stelei: 33-41.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru orădeni care au revenit fabulos în meci și au reușit un final de sfert trei fantastic, în care au reușit să preia conducerea: 56-55.

Baza sportiva Tineretului

Din păcate pentru trupa lui Achim sfertul patru a fost catastrofal, cu ieșiri ratate la intercepție, cu multe greșeli neprovocate, cu pase la adversar, cu air-ball-uri și ratări din aruncări necontesate. Toate acestea s-au adunat și au dus la un deznodământ logic în final: CSM CSU Oradea – Steaua București 68-82.

În ciuda prestației solide Arturas Valeika a spus la final: ”Cum adică am jucat bine? Am jucat prost. Dacă aș fi jucat bine am fi câștigat!”

foto: csmoradea.ro

Din aceeași categorie