Baschet: ”Bronz” la U16 pentru Roockies Oradea!

Ciao restaurant - pizzerie

La București , a avut loc Final Four – ul Campionatului Național de Baschet, fete, rezervat categoriei sub 16 ani , unde cele mai bune patru echipe din țară , au susținut câte două meciuri , miza fiind desemnarea campioanei naționale . Una dintre acele echipe , a fost ACS Roockies Oradea, cu Attila Vereș la timonă.

Prima zi de confruntări a început cu duelul dintre orădence și ACS Champions București , echipă care a doua zi a ridicat trofeul de campioane naționale . După un meci foarte disputat , echipa din București a avut un final de meci mai bun , reușind să câștige jocul la 9 puncte diferență , fiind prima echipă calificată în finală .

A urmat meciul dintre CSU Brașov și Bega Timișoara , deasemenea un meci foarte disputat , unde echipa din Timișoara câștiga în ultimele minute meciul , asigurându -și un loc în finală .

A doua zi , în finala pentru locul III , echipa orădeană întâlnea CSU Brașov , o echipă foarte incomodă . Meciul a fost foarte tensionat , cu multe răsturnări de situații , iar la fluierul final , tabela arăta scorul 58 – 52 , în favoarea trupei din Oradea . Locul III era câștigat de ACS Rookies Oradea .

Baza sportiva Tineretului

În finala mare pentru locul I , s-au întâlnit echipele ACS Champions București și Bega Timișoara . Cele două echipe au oferit un spectacol demn de finală , câștig de cauză având echipa din București , devenind campioană națională . A fost o ediție de finală , unde cele patru echipe au fost foarte apropiate valoric , iar câștig de cauză a avut întotdeauna echipa care a arătat o formă mai bună în momentul jocului .

  1. ACS Champions București
  2. CSS Bega Timișoara
  3. ACS Rookies Oradea
  4. CSU Brașov

Componentele echipei :Veres Ivana (cpt), Farago Maria, Veres Maria, Croitoru Anisia, Marton Dorottya, Blejan Izabela, Tufă Iulia, Roșu Diana, Făgărășeanu Alice 

Din aceeași categorie