Baschet 3×3. CSM CSU Oradea, calificată la Turneul Final al Cupei României!

Trimite CRED prin SMS la 8844

Federația Română de Baschet a anunțat că turneul final al Cupei României 3×3 masculin se va desfășura în perioada 13-14 aprilie anul curent, la Arena de Baschet din București. Competiția se va desfășura, în cele două zile, în intervalul orar 16:30-20:30.

În cursul lunii februarie anul curent, la Mediaș și București, s-au desfășurat patru turnee de calificare. Astfel, la încheierea celui de-al 4-lea turneu primele șase clasate în ambele serii au obținut calificarea la faza finală.

Acestea sunt:

Vest – CSM CSU Oradea, CSM VSKC Miercurea Ciuc, SCM Timisoara, BCMU FCA Pitesti, BC CSU Sibiu, CSM Sighetu Marmatiei.
Est – BC Athletic Constanta, Dinamo Stiinta Bucuresti, CSU Pitesti, CSO Voluntari, Rapid Bucuresti, CSA Steaua Bucuresti.

Cele 12 formații calificate vor fi repartizate, în funcție de poziție din clasamentul întocmit în urma turneelor de calificare, în patru grupe de câte trei echipe. Primele două clasate în fiecare grupă avansează în sferturile de finală, de unde se joacă în sistem direct eliminatoriu.

Echipele angrenate în Liga Națională de baschet masculin a României trebuie să participe și la Liga Națională 3×3 – ediția 2019. Aceasta demarează pe 1 iunie și se va desfășura în organizarea Federației Române de Baschet. De notat că această competiție se va desfășura în cadrul turneelor de baschet 3×3 organizate de Sport Arena Streetball.

sursa: 24secunde.ro

Din aceeași categorie