Baraj pentru Liga 3: CS Diosig – Șoimii Lipova; manșa 1 se joacă sâmbătă

Ciao restaurant - pizzerie

CS Diosig, campioana Ligii 4 Bihor se pregătește pentru barajul de promovare în Liga 3, pe care-l va susține în compania formației Șoimii Lipova, campioana Ligii 4 Arad. Partida se va disputa, în dublă manșă. Meciul tur se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, la Diosig. Zoli Vig, antrenorul echipei bihorene pregătește partida și este încrezător în șansele echipei sale: ”Vom juca 100% din potențialul actual. Dacă sunt mai buni ei, să câștige dar noi ne jucăm șansa noastră”, a spus Vig după un sezon încărcat,în care echipa sa a câștigat pe plan județean și campionatul și Cupa României, dar un sezon presărat spre final cu numeroase accidentări.

Vig crede că echipa sa nu este pregătită pentru Liga 3,”Suferim la condiții de toate felurile. Lipova, ca oraș, are avantaj. Vom vedea ce putem face să promovăm. Am continuat să facem doar două antrenamente pe săptămână, aici la Diosig”, a spus antrenorul campioanei Bihorului.

Șoimii Lipova este una dintre grupările de tradiție din fotbalul arădean, cu prezențe numeroase în Liga 3. Lipova pare, totuși favorită venind după un sezon în care a pierdut un singur meci. ”Am văzut cu ochii mei ceea ce poate echipa adversă și care e atmosfera la meciurile de acasă ale Diosigului. Sunt spectatori înnebuniți după fotbal, care pun presiune asupra adversarilor, strigă și-și încurajează în permanență fotbaliștii. Apoi, nici suprafața de joc nu e una foarte bună, așa că s-ar putea să fie ei favoriți cel puțin la meciul tur. În orice caz, sunt aproape convins că nu se va decide nimic după partida de sâmbătă, nici într-un sens, nici în celălalt. Mai departe, declarațiile antrenorului lor nu le luăm prea mult în seamă. Eu zic că adversarii de la baraj încearcă să ne adoarmă simțurile, dar nu vor reuși”, a punctat antrenorul „șoimilor”, Flavius Sabău citat de sportarad.ro.

foto:criticarad.ro

Echipele standard:

SC Rozsdas Service SRL

CS Diosig: Ghețe  – Szucs, Karacsony, Lazăr, Arsene – Cr. Jurca, Sebi Zadori, Gigi Ember, Sebi Sfârle – Gado,  Emil Popa. Antrenor: Zoli Vig

Șoimii Lipova: Bujor – Pantea, Bercu, Pașcu, Tomuț – Piț, Bier, S. Popa, Filimon – Vasinc, Trabalka. Antrenor: Flavius Sabău.

Returul dintre Diosig și Lipova se va juca pe 24 iunie, pe arena din Zăbrani, de la ora 17:30.

 

Din aceeași categorie