Bad Boys, neînvinsă, forțează calificarea în sferturi, sâmbătă, ora 14:00

Giorgio Mare Oradea

Campioana Bihorului la minifotbal, Bad Boys Oradea are șanse reale de a se califica în sferturile Campionatului Național care se desfășoară la Baza Sportivă Tineretului din Oradea. În ultima etapă din faza grupelor orădenii vor întâlni liderul incontestabil, Nova Vita Tg. Mureș, care are maximum de puncte și indiferent de rezultat va câștiga Grupa A. Partida va începe la ora 14:00, pe terenul 1. Bad Boys are două variante clare pentru calificarea în sferturi: victoria sau egal cu succes la lovituri de departajare.

Old Boys București – Bad Boys 1-1 (3-2 la 7 metri)

În primul meci orădenii au salvat, in-extremis un punct dar au cedat punctul bonus la lovituri de departajare în meciul cu Old Boys București. Jucătorii din capitală au deschis scorul prin Ionuț Drăgan, cu patru minute înainte de final. În ultima secundă a prelungirilor dictate de arbitri, Sebi Achim a marcat și a adus egalarea (1-1). La loviturile de departajare au fot probleme. Todea și Szeles au marcat însă Old Boys a fost mult mai atentă și s-a impus cu 3-2 obținând două puncte din acest meci.

Bad Boys Oradea – FC Hermannstadt Sibiu 1-1 (1-2 la 7 metri)

Meciul cu campioana națională din 2015 părea să fie la îndemâna grupării orădene care a marca repede cu un vole necruțător al lui Todea, încă din minutul 4 (1-0). Sibienii au egalat la opt minute distanță după o fază care efectiv nu anunța nimic. Și așa s-a încheiat pentru că partea secundă n-a mai adus nimic decât ocazii. Astfel, s-a ajuns (iarăși) la lovituri de departajare unde Todea a fost singurul orădean care a transformat pentru Bad Boys. Un singur punct și emoții pe mai departe.

Bad Boys – VLD Trans Baia Mare 1-0

În fine a venit și victoria după un joc tare, maramureșenii fiind dispuși la orice sacrificiu pentru un rezultat pozitiv. După o primă repriză albă Bad Boys a obținut un penalty în urma unui henț însă portarul băimărean a apărat execuția lui Todea! Golul izbăvitor a venit în minutul 37 (cu trei minute înainte de final) și a fost reprezentat de execuția lui Alex Gego, un șut plasat cu stângul, în colțul din stânga portarului,

În acest moment Bad Boys are două variante clare: victorie sau egal cu succes la 7 metri. Matematic chiar și o înfrângere ar putea califica Oradea în sferturi condiția fiind un egal în partida Old Boys – VLD Trans Baia Mare, cu succes băimărean la 7 metri. Jocul Bad Boys – Nova Vita va începe la ora 14:00.

GRUPA A

LOC ECHIPA MJ MC ME MP VP IP GM GP PCT
1 Nova Vita Tg. Mures 3 3 0 0 0 0 14 3 9
2 Bad Boys Oradea 3 1 2 0 0 2 3 2 5
3 Hermanstad Sibiu 4 0 2 2 2 0 2 7 4
4 Old Boys 3 0 2 1 1 1 5 7 3
5 VLD Trans Baia Mare 3 1 0 2 0 0 3 8 3

OLD BOYS BUCUREŞTI – BAD BOYS ORADEA 1-1 (3-2*) (Drăgan 36/Achim 40+1)           

FC HERMANNSTADT SIBIU – VLD TRANS BAIA MARE 0-3

OLD BOYS BUCURESTI – FC HERMANNSTADT SIBIU 1-1 (5-6)      

NOVA VITA TG MURES – VLD TRANS BAIA MARE 7-0        

BAD BOYS ORADEA – FC HERMANNSTADT SIBIU 1-1 (1-2) (Todea 4/Rogozan 12)          

NOVA VITA TG MURES – OLD BOYS BUCURESTI 5-3

BAD BOYS ORADEA – VLD TRANS BAIA MARE 1-0 (Gego 37)

FC HERMANNSTADT SIBIU – NOVA VITA TG MURES 0-2   

06.iul   14:00   1          Gr. A   BAD BOYS ORADEA – NOVA VITA TG MURES  

06.iul   14:00   2          Gr. A   VLD TRANS BAIA MARE – OLD BOYS BUCURESTI      

Bad Boys Oradea: Cosmin Verdeș, Sergiu Motoș, – Răzvan Fărcuța, Andrei Magda, Bogdan Ferariu, Roland Novak, Rică Neaga, Lucian Todea, Emad Suwan, Alex Lezeu, Alex Gego, Sebi Achim, Tibi Szeles, Răzvan Giura, Sergiu Ungur. Antrenor: Flaviu Olteanu; delegat: Mihai Motoș; manager: Sorin Rădeanu.

Din aceeași categorie