Asta este… Supercupa a durat doar 17 minute…

Ciao restaurant - pizzerie

Finala Supercupei Bihorului, programată azi la Borș, între campioana CSC Sînmartin și deținătoarea Cupei României (faza județeană), Dacia Gepiu, s-a încheiat după doar 17 minute de joc moment în care Dacia nu a mai îndeplinit criteriul minim al jucătorilor necesari pentru ca partida să poată continua. Din cei șapte jucători ai Daciei prezenți pe teren unul s-a accidentat iar partida nu a mai putut continua. Scorul era deja 5-0 pentru Sînmartin.

Nu se cunoaște, deocamdată, motivul oficial pentru care Dacia Gepiu a recurs la această modalitate de a jucam dar este evident un semn de protest. Din conversațiile și mesajele postate pe facebook se poate deduce că gruparea din Gepiu este supărată pe modul în care conducerea AJF Bihor a gestionat organizarea finalei Cupei României. Atunci (13 iunie 2018) echipa din Gepiu s-a impus, cu 4-2, în fața echipei din Valea lui Mihai.

După finala încheiată azi, în minutul 17, pe pagina de facebook a AJF Bihor au apărut și ”contrele”.

Constatăm cu regret atitudinea defaimatoare a echipei Dacia GEPIU fata de fotbalul bihorean, prezentand un lot de 7 jucători juniori la Supercupa Bihorului. Meciul a fost oprit în min.17 datorită accidentarii unui jucător junior al echipei din GEPIU! – AJF Bihor.

SC Rozsdas Service SRL

Adrian Iova, antrenor Dacia Gepiu: ”Constatăm că pe bani noștri organizați supercupe unde vreți voi! Acum două săptămâni Gepiu a jucat într-o fază superioară a Cupei României. Atunci nu va interesat? (…) Să nu uităm că am jucat finala cupei la Beiuș,  pe bani noștri și am primit o cupă cu 15 lei. A trebuit să mai mergem la Prosport să mai cumpărăm cinci medalii că nu ați trimis destule!

Adrian Ciocan, cel care a creat practic această echipă: ”Mi-e scârbă,  jur,  îmi pare rău că am făcut un grup frumos la Gepiu și eu susțin echipa… Nici la faza naționala a Cupei României un reprezentat al AJF  Bihor să nu vină la meci? Rușine!

Peti Boroș, secretar AJF Bihor: ”Domnule Iova și stimați reprezentanți de la Dacia Gepiu. Aveți ceva personal cu mine ori cu tot AJF ul și fotbalul bihorean? Nu de alta, dar noi ne străduim să creștem valoarea campionatelor, însă dam de asemenea parteneri care mai mereu au ceva de obiectat. Regulile sunt la fel pentru toți, dar observ că mai nou numai vouă nu vă convin măsurile luate… Va e dor de era „creion, radieră??”

Astfel de disensiuni între Dacia Gepiu și AJF Bihor au mai existat de-a lungul sezonului trecut. Un singur lucru este cert după această după-amiază: CSC Sînmartin a cucerit Supercupa Bihorului.

PS – Nota personală: Aș fi mers la acest meci dacă nu aș fi avut ”semnale” că nu se va juca. Exista ocazia să vedem la lucru câțiva jucători cu reale calități. Experiența era la ea acasă iar pe teren s-ar fi aflat mulți, foarte mulți fotbaliști, de care, multora ne este dor.

 

 

Din aceeași categorie