Antrenorul plătește! Lupuț (re)devine secund la Luceafărul. Ocsi Kiss e noul ”principal”

Ciao restaurant - pizzerie

Un singur punct în trei meciuri (partide cu fruntașele Ligii secunde: 1-2 cu Sepsi Sf. Gheorghe, 1-2 cu Juventus București și 2-2 cu Olimpia Satu Mare) au dus la o nouă schimbare de antrenor la Luceafărul Oradea. Principalul Cristian Lupuț a fost înlocuit cu Alexandru Kiss. Lupuț își va lua în primire din nou postul de antrenor secund.

Luceafărul a început sezonul cu Florin Farcaș principal. Acesta a demisionat, apoi a revenit doar un un meci pentru a-i lăsa locul lui Eric Lincar. După câteva etape și acesta și-a dat demisia, în direct, în cadrul emisiunii REALITATEA SPORTIVĂ, supărat pe faptul că un jucător a fost dat afară de conducerea administrativă. O dată cu Eric a plecat și colegul său de generație, Zeno Bundea (pe atunci director tehnic). Locul de principal a fost luat de un alt fost jucător, coleg încă de la copii și juniori cu Eric și Zeno, Cristian Lupuț. Debutul de retur nu i-a fost prielnic nici lui Cristi. Acesta a plătit pentru rezultate chiar dacă jocul n-a arătat tocmai rău.

Alexandru Kiss (57 de ani) va debuta ca principal la Luceafărul în jocul din deplasare cu Dunăre Călărași programat sâmbătă, de la ora 11.

 

SC Rozsdas Service SRL

Din aceeași categorie